Guilherme Lorenzi Schelski (yderst tv.) og sidemand Allex Paaschen Titton fik debut hos FC Djursland, mens rutinerede Felipe Soares udstak kursen, da FC Djursland startede sæsonen med et 0-0 resultat i Thisted. Foto: Lars Norman Thomsen

Guilherme Lorenzi Schelski (yderst tv.) og sidemand Allex Paaschen Titton fik debut hos FC Djursland, mens rutinerede Felipe Soares udstak kursen, da FC Djursland startede sæsonen med et 0-0 resultat i Thisted. Foto: Lars Norman Thomsen

Seriefodbold - Jyllandsserien 1:

FC Djursland startede ud med en nullert mod Thisted FC

Trods to afbud på dagen var FC Djursland spildominerende i forårsdebuten i J.P. Jacobsens og Christen Kolds fødeby

Af
Af Lars Norman Thomsen

Afbud fra en syg Jacob Munk Christensen og veteranen Joachim Gotfred (sygdom i nærmeste familie) på selve spilledagen forhindrede ikke FC Djursland at levere en godkendt indsats i sæsondebuten i Jyllandsserien 1 i søndagens svære udekamp mod Thisted FC på Lerpytter Stadion.
"Jeg er tilfreds med præstationen, men ikke resultatet," siger cheftræner Aroldo Strack.
"Vi burde have scoret 3-4 mål mod et hjemmehold, der var begunstiget af en bane, som det var svært at spille vores afleveringsspil på."
De to sene afbud tvang cheftræneren til at ændre på sin fortrukne opstilling, men det får ikke Aroldo Strack til at komme med undskyldninger.
Han gav debut til to nye 'brasilianere', målmand Guilherme Lorenzi Schelski og angriberen Allex Paaschen Titton. Førstnævnte har vundet målmandsdysten mod lokale Christian Rygaard indtil videre.
"Rygaard var med i Thisted og deltog i opvarmningen. Han skal bare arbejde videre, som han er startet i denne sæson," siger Aroldo Strack.
Allex Paaschen Titton har en professionel fortid i både hollandsk og schweizisk fodbold, ligesom han i en ung alder var en del af Tottenhams B-trup.
"Jeg forventer, at Allex viser noget mere i de kommende kampe. Hans form er ved at være fin, og han er ved at være ovre sine skader," siger cheftræneren.

Stærk Kaagh og Felipe Soares

FC Djursland stillede op i Aroldo Stracks fortrukne 3:6:1 formation: 
Målmand: Guilherme Lorenzi Schelski - Bagerste forsvar: Emil Bjerre Busk - Felipe Soares - Rasmus Brasch - Wingbacks: Jesper Sørensen og Christian Fløjborg - Midtbane: Kristian Kaagh - Brian Johansen (begge defensive) - Lucas Dambros da Silva og Isak Steenfeldt Isaksen (offensive) - Angriber: Allex Paaschen Titton 
Bænk: Janus Tranæs Didriksen, Mathias Severinsen og  Mauricio Held (ikke benyttet) 
"Kristian Kaagh og Felipe Soares var vores to bedste mod Thisted. Deres store rutine kom fint til udtryk i spillet," siger cheftræneren. 
"Unge Rasmus Brasch gjorde det også godt. Rasmus har ikke trænet så meget på grund af problemer med ryggen, men han er altid en spiller, som man kan regne med."

Mod Viby lørdag

Lørdag klokken 15 spiller FC Djursland forårets første hjemmekamp på HSM Arena, når Viby kommer på besøg.
De to hold kender hinanden særdeles godt fra efterårets kampe.
Viby er et hold, der gerne vil spille possessionfodbold og komme frem på banen. Holdet startede sæsonen med at besejre Brønderslev ude med 2-1.

Danni Lauridsen, tidligere FC Djursland spiller, er med hos Viby, der er blevet forstærket på flere positioner. Holdet har i rutinerede Troels Meldgaard en af afgørende spiller.

"Vi ser frem til kampen mod Viby, og jeg er sikker på, at vi tager alle tre point," lyder det fra en optimistisk Aroldo Strack.
 
 

Publiceret 04 April 2017 10:17