Seriefodbold:

Rougsø FF måtte kæmpe hårdt for et point i premieren

Rougsø FF måtte helt frem til slutningen af kampen inden Mads Kusk udlignede til 1-1 i sæsonmpremieren mod Dronningborg på udebane

Af
Af Martin Schultz

Det blev kun til et enkelt point, da Rougsø FF søndag eftermiddag indledte forårsæsonen på Dronningborgs kunstgræsbane mod Dronningborg Boldklubs andethold.
Rougsø FF stillede ellers med en offensiv, som i træningskampene havde set stærke ud med 23 mål i seks kampe, og specielt Søren Jakobsen så ud til at være på vej mod topformen med 7 scoringer i 4 kampe.
Men Rougsø FF måtte kæmpe hårdt for at få det ene point og fik først udbytte af et pres i 2. halvleg kort før tid, da det lykkedes Mads Kusk at udligne til 1-1.
”Dybt inde i overtiden tog en af hjemmeholdets spillere sin ene hånd til hjælp i en helt upresset situation, og det burde have resulteret i et straffespark til os, men kampens ellers glimrende dommer turde ikke afgøre kampen til vores fordel ved at dømme straffesparket. Det ene point føltes efterfølgende som et nederlag, men det var trods alt bedre end et nederlag,” siger Rougsø FF's træner Jesper Møgelvang.

Dronningborg pakkede sig i eget felt

Rougø FF kom bagud efter 35. minutters spil, men brændte flere gode chancer i 1. halvleg og og syntes, de var ufortjent bagud ved pausen.
”De store syndere var vores to angribere Søren Jakobsen og Søren Bai, da de hver især havde et par rigtigt gode chancer, som de med lidt held burde have scoret på. I pausen blev vi enige om at blive ved med at køre på, da vi egentligt havde spillet en udmærket første halvleg, hvor vi spillede os frem til gode chancer, og hvor modstanderne stort set blev holdt fra fadet,” fortæller Jesper Møgelvang.
”Hjemmeholdet havde fået en enkelt advarsel i første halvleg, og i anden halvleg tildeltes de 3-4 advarsler. Det gjorde, at de pakkede sig ned i eget felt, og vi havde derfor svært ved at spille os frem til de samme gode chancer. Derfor måtte vi ty til lange indkast og frisparksindlæg i feltet, men hjemmeholdets målmand var en yderst sikker sidste skanse.”

Lokalopgør onsdag aften

På Rougsø FF's hold var Casper Bruus kommet på banen til fordel for Anders Lindegaard, og Rasmus Gjesing kom ind i stedet for Søren Jakobsen.
”Vi ændrede til 3-5-2, og hele anden halvleg formede sig som et langt pres mod hjemmeholdets mål. Otte minutter før tid slog Lars Thomsen et frispark i feltet, og en ripost landede foran Mads Kusk, der resolut sparkede bolden i mål med sin højre vrist til 1-1,” fortæller Jesper Møgelvang, som ærgrer sig over at holdet ikke fik straffespark i overtiden.
”Defensivt holdt vi stort set modstanderne væk, og i den offensive del fik vi skabt de chancer, som vi skulle bruge, men desværre var vi for uskarpe. Heldigvis skal vi i ilden igen allerede onsdag aften kl. 18.15 på hjemmebane, hvor vores lokalrivaler fra Assentoft/Hørning kommer på besøg. Jannick Nielsen i første halvleg og Mads Kusk i anden halvleg var i øvrigt vores bedste, og de deltes om at blive kåret som man of the match,” siger Jesper Møgelvang.

Kampfakta

Serie 3, Pulje 35
Dronningborg Boldklub - Rougsø FF 1-1 (1-0)
Søndag 2. april kl. 15.00 på Dronningborgs kunstgræsbane

Målscorere:
1 – 0 Dronningborg (35. min.)
1 – 1 Mads Kusk (82. min.)

Rougsø FF's holdopstilling:
Nicklas Nygaard - Jesper Thomsen, Jonas Kusk, Mikkel Knudsen, Anders Lindegaard - Jannick Nielsen, Søren Bugge, Lars Thomsen (anf.), Søren Bai, Mads Kusk - Søren Jakobsen samt Casper Bruus og Rasmus Gjesing

Man of the match:
1. Mads Kusk - 4
2. Jannick Nielsen - 4
3. Søren Bugge - 3
4. Jesper Thomsen - 2
5. Mikkel Knudsen – 1

Publiceret 04 April 2017 12:05