Den tidligere Kgl. Toldkammerbygning fra 1951 skal nu være politistation.

Den tidligere Kgl. Toldkammerbygning fra 1951 skal nu være politistation.

Grenaa:

Politistationen flytter til nye lokaler på havnen

Østjyllands Politi i Grenaa flytter 8. maj ind i den oprindelige Kgl. Toldkammerbygning fra 1951

Af
Af Martin Schultz

I starten af maj forlader politiet i Grenaa, der er en del af Østjyllands Politi, den kendte politistation på Vestre Skovvej 1 og flytter ind i nye lokaler på havnen i Grenaa.
Fra den 8. maj 2017 bor politistationen i Grenaa ikke længere i bygningerne ved Århusvej, men får til huse på Nordhavnsvej 1 på havnen i Grenaa.
”Vi glæder os til at flytte ind i de nye lokaler, hvorfra vi kommer til at varetage de samme opgaver som hidtil, nemlig sammen med det øvrige Østjyllands Politi at hjælpe borgere, der har været udsat for indbrud, færdselsuheld eller på anden måde har brug for vores hjælp, ” siger politiinspektør Jan Andersen fra Østjyllands Politi.

Åbent Hus fredag 9. juni

”Flytningen får derfor ikke anden praktisk betydning for borgerne i Syddjurs og Norddjus kommune end, at de fremover skal henvende sig på Nordhavnsvej 1. Og så kommer teori- og køreprøver selvfølgelig også til at udgå fra den nye adresse på havnen fremover,” siger Jan Andersen.
Han understreger, at både åbningstider, mailadresser og telefonnumre er uændrede. Også personalet vil være det samme som hidtil.
I forbindelse med selve flytningen 8. maj vil politistationen være delvist lukket. Borgerne opfordres derfor til at ringe 114, hvis de har brug for at kontakte politiet, eller 112, hvis de har brug for akut hjælp.
Der afholdes Åbent hus for borgere fredag 9. juni, hvor alle interesserede er velkomne til at møde politiet og se nærmere på politiets udstyr og de nye lokaler.

Fakta

Lokalerne på havnen er i alt 885 m2
 
Bygningen er fra 1951

Bygningen er det tidligere Kgl. Toldkammer. Det har senest været ejet af DONG

I alt 25 medarbejdere er tilknyttet politistationen i Grenaa, inkl. nærpolitibetjente

Publiceret 03 May 2017 15:42