Læs en en bog:

Fabulerende romansucces i Læselyst

Morten Ramslands efterhånden 12 år gamle roman Hundehoved endevendes i læseklubben Læselyst i Ryomgård

Af
Af Lars Norman Thomsen

Asger er på vej tilbage til Danmark for at tage afsked med sin døende farmor, familiens historiefortæller. Hun overlever kun på de dåser med frisk luft, der hver uge ankommer fra hjemstavnen Bergen. Nu er det op til Asger at samle familiefortællingernes mange tråde.
Sådan lyder den korteste version af en genfortælling af Morten Ramslands fabulerende succesroman 'Hundehoved' fra 2005, som som denne gang er den udvalgte bog i læseklubben Læselyst i Ryomgård, der endevender bogens temaer torsdag 4. maj på Posthuset i Ryomgård. 
Romanen indbragte da også Morten Ramsland prisen De Gyldne Laurbær 2005.
Udtrykket hundehoved finder man også i Bibelen, i Anden Samuelsbog: “Da optændtes Abners vrede, og han sagde: er jeg et hundehoved, som holder med Juda?”
Hundehovedet er altså én, man ikke kan stole på. Det kommer man uvægerligt til at tænke på, når man konfronteres med fortællerens i Mortens Ramslands roman.

Hvad er Læselyst?

  • Læselyst er Marie Magdalene-Koed Sognes læseklub for alle, der kan lide at læse bøger
  • Det kræver ingen forudsætninger at være med i Læselyst. Det er IKKE en akademisk bogklub med indledende foredrag og paralleller til andre store værker – men derimod ligesindede læsere, der godt kan lide at dele egne læseerfaringer og høre om andres
  • Mødestedet er Posthuset, Ndr. Ringvej 7, Ryomgård
  • Næste gang: Torsdag 4. maj 2017 klokken 20

Publiceret 03 May 2017 20:01