Alternativets nye ledelse i Syddjurs. Fra v Maj Ulrikka Thinggaard, Jakob Rauff Baungaard, :Kenneth Degnbol og Jørgen Finnemann. Foto: Alternativet Syddjurs

Alternativets nye ledelse i Syddjurs. Fra v Maj Ulrikka Thinggaard, Jakob Rauff Baungaard, :Kenneth Degnbol og Jørgen Finnemann. Foto: Alternativet Syddjurs

KV17:

Alternativet ruster sig i Syddjurs

Bestyrelsen har konstitueret sig med Maj Ulrikka Thinggaard, 27-årig tilflytter til kommunen, som forperson

Af
Af Lars Norman Thomsen

Alternativet Syddjurs er kommet frem på beatet forud for efterårets kommunalvalg.
En partiforening er dannet helt efter bogen, og på partiforeningens nyligt afholdte opstillingsmøde på Rønde Højskole blev iværksætter og virksomhedsejer Jakob Rauff Baungaard, Mørke, og højskolelærer Kenneth Degnbol, Rønde, valgt som kandidater til Kommunalvalget.
På opstillingsmødet dukkede en tredje interesseret kandidat op, som partiet endnu ikke har sat navn på, men det er sandsynligt, at vedkommende kommer med på listen, fortæller Maj Ulrikka Thinggaard, Rostved, nyvalgt forperson, som Alternativet kalder formandsposten, for lokalbestyrelsen.

Spritnye i politik

Ud over Maj Ulrikka Thinggaard består den nyvalgte bestyrelse af næstperson Jørgen Finnemann, Knebel, kasserer Kenneth Degnbol og menig Jakob Rauff Baungaard.

“Kenneth Degnbol er indtil videre kasserer, men det bliver ændret, når han forhåbentlig bliver valgt ind i byrådet,” siger Maj Ulrikka Thinggaard.

“Vi er allesammen mere eller mindre nye i politik, så det er en meget spændende konstellation præget af friske øjne og nyskabende ideer.”

Den nyvalgte forperson, der er uddannet retoriker, har boet skiftevis i Aarhus og København siden 2009, men har nu besluttet at prøve kræfter med Djursland. Hun er bosat i kollektivet land.skab i Rostved.

“Vi beskæftiger os med samskabelse, bæredygtige projekter og involvering i lokalsamfundet, så jeg håber at kunne bruge stedets innovative kræfter og gode energi i mit arbejde i Alternativet Syddjurs,” forklarer hun.

Publiceret 31 May 2017 15:32