Else Søjmark (S)

Else Søjmark (S)

Debat Norddjurs:

“En politiker er en, der lukker skoler”

Af Else Søjmark (S), medlem kommunalbestyrelsen Norddjurs Kommune:

“Jeg har som mine kommunalbestyrelseskolleger haft mulighed for at komme i praktik i skolerne i Norddjurs. For mig blev det til tre lærerige dage hen over foråret på henholdsvis Kattegatskolen/Skolebakken, Allingåbroskolen og senest på Ørum skole.

Tak til lærere og elever for nogle lærerige dage, der gav mig et godt indblik i skolen anno 2017. Masser af dejlige lærelystne børn og dygtige lærere, der har et stort ansvar og en meget vigtig og ansvarsfuld opgave med at sikre, at vore børn og unge lærer og trives i skolen.

Jeg fik indblik i skoledagens glæder og udfordringer. Det blev også til en god snak med børnene om, hvad en politiker er for noget. En elev i 3. klasse var ikke i tvivl: en politiker er en, der lukker skoler. Dog ikke lige mit ærinde, jeg var i praktik for at blive klogere på livet i skolen.

Kommunalbestyrelsen besluttede december 2016, at der i 2018 skal udarbejdes en ny skole- og dagtilbudspolitik, der kommer til at sætte rammer og retning for indhold og kvalitet i skoler og dagtilbud.
Jeg ser frem til dette - og vil arbejde for at dialog med lokalsamfund, forældre, lærere, elever og politikere om skolens hverdag prioriteres højt.”

Publiceret 10 June 2017 21:00