For andet år i træk går Johnny Logan og Friends på klokken 19.00 før Lars Lilholt Band, som indtager scenen klokken 21.00. Foto: Pressefoto

For andet år i træk går Johnny Logan og Friends på klokken 19.00 før Lars Lilholt Band, som indtager scenen klokken 21.00. Foto: Pressefoto

Meilgaard Slotskoncert fejrer sølvbryllup med Lars Lilholt

Af
Af Alexandra Bach

Fredag i uge 29 klokken17.30 står den på god musik og hygge i flotte omgivelser, når den årlige koncert på Meilgaard Slot bliver afholdt. Men i år er ikke bare et hvilket som helst år, det er nemlig 25. gang at Nørre Djurs HK arrangerer koncert med Lars Lilholt. Og ifølge Per Pedersen, fra Nørre Djurs HK, er det helt specielt at kunne fejre sølvbryllup med Lars Lilholt.
“Det er fantastisk med 25 år. For fire-fem år siden snakkede jeg med Lars, inden han skulle på scenen, og der blev vi enige om, at vi i hvert fald skulle holde 25 års jubilæum sammen, og nu ser det jo ud til at han ikke stopper foreløbig. Guldbryllup, det får vi jo nok ikke, men man skal aldrig sige aldrig,“ siger han og griner.
“Der var i hvert fald ingen af os, der troede, da vi startede det her op for 25 år siden, at det var noget vi skulle holde 25 år i træk. Det er helt sikkert,” understreger han.

Forrygende salg

Og allerede nu er fuld gang i salget af billetter til jubilæet.
“Det går rigtig godt med salget, faktisk meget bedre end det plejer at gøre, og det tror jeg har noget at gøre med, at det er en jubilæumskoncert. Jeg har ikke et præcist tal i øjeblikket, men det går rigtig fint,” fortæller Per Pedersen.
Men hvorfor Nørre Djurs HK bliver ved med at arrangere koncert år efter år, skyldes to ting.
“Grunden til at vi kommer tilbage, er fordi det giver et fantastisk sammenhold i klubben, at vi har det her fælles projekt, for det aktiverer jo en frygtelig masse mennesker. Vi er en styregruppe, der arbejder med det hele året, og så er der en 30-40 mennesker, som tager ferie i den uge, som koncerten foregår, hvor de stiller det hele an. Til koncerten er der 150 mennesker til at servicere publikum, og det er jo allesammen håndboldspillere, forældre eller andre, der har noget med håndbold at gøre,” siger han og pointerer:
“Så er der jo også det økonomiske i det, for det er jo dyrt at drive en håndboldklub, og det her arrangement giver et pænt tilskud til driften, sådan at bestyrelsen kan koncentrere sig om det sportslige. I dag er der jo rigtig mange sportsklubber, hvor bestyrelsen bruger 90 procent af deres tid på økonomi, men her i Nørre Djurs HK kan de sådan set bruge 90 procent af deres tid på det sportslige, og det er jo fantastisk.”

En succes

Per Pedersen fortæller, at han tror den årlige koncert på slottet, stadig er en succes, fordi Lars Lilholt forstår at forny sig.
“Han vil rigtig gerne lave en god oplevelse for publikum, så han fornyer sig, så det ikke bliver det samme hver gang,” siger han.
I anledningen af jubilæet fortæller han, at der i år også er bestilt fyrværkeri.
“Vi har bestilt et rigtig stort og flot fyrværkeri, som vi fyrer af klokken 23.50,“ siger han.
Billetter kan købes i forsalg. Se hvor på www.ndhk.dk/lilholt

Publiceret 07 July 2017 11:45