Else Søjmarks barnebarn, Alva, fik en flot debut ved dette års Kattegat Cup. Foto: Else Søjmark

Else Søjmarks barnebarn, Alva, fik en flot debut ved dette års Kattegat Cup. Foto: Else Søjmark

Debat Norddjurs:

Kattegat Cup har gjort det igen

Af Else Søjmark (S) formand Kultur- og Udviklingsudvalget Norddjurs Kommune:

“Et flot, festligt og imponerede arrangement. Intet mindre kan siges om Kattegat Cup. År efter år – i år for 33. gang - gentages stævnet med en fantastisk indsats fra alle sider. Både fra planlægningsgruppen, de godt 2000 børn og unge og de utrolig mange frivillige, der giver både en og flere hænder med.

Søndag tæt på lukketid mødte jeg en god ven derude. Vi delte begejstringen over stævnet – og jeg nævnte også, at min mand og jeg havde haft en vagttjans på Kattegatskolen. Svaret kom prompte: ”Ja vi er efterhånden alle involveret på en eller anden måde”. Og han har jo ret. Hvis man ikke selv er involveret, kan man ikke undgå at blive det ved at høre om, at familien, vennerne eller naboen er det.

Jeg er nok ikke den eneste, der ikke kan få hænderne ned og er stolt over, at det år efter år lykkes for vore lokale idræts ildsjæle at samle så mange fra nær og fjern til et Kattegat Cup, der sprudler af engagement, energi og fællesskab. Og hvor overskudet går til ungdomsafdelingen i GIF til gavn for vore lokale unge idrætsudøvere.
Stævnet er samtidig med til at støtte handelslivet i Grenaa og sætte Norddjurs/Grenaa på landkortet og derved understøtte bosætningen i Norddjurs.

Den 5 mand stærke initiativgruppe (Robert Kristensen, Henning Christensen, Geert Henriksen, Finn Henriksen og Ejvind Post), som fik ideen og i 1984 omsatte den til det første Kattegat Cup stævne, må siges at have ramt plet.

Det var en fornøjelse at deltage og opleve stemningen som helhed, deltage ved åbningen og høre talerne, stå på sidelinjen og følge holdets og mit 5 årige barnebarns kampgejst, sidde vagt på Kattegatskolen og få en god snak med min medvagt med mere.

Tak for stævnet og den store indsats, der ligger bag. Jeg glæder mig til næste år.”

Publiceret 02 August 2017 14:21