Anna-Grethe Nielsen - 40 år på Grenaa Apotek

Anna-Grethe Nielsen - 40 år på Grenaa Apotek

Jubilæum:

40 år på Grenaa Apotek

Markant jubilæum på Grenaa Apotek blev markeret tirsdag

Lokalavisen har modtaget det følgende fra apoteker Lars F. Nørgaard, Grenaa Apotek og øvrige kolleger til souschef Anna-Grethe Nielsen, der kunne fejre 40 års jubilæum 1. august 2017:
“Den 1. august 1977 blev der ansat en stille og dygtig pige som apoteksassistentelev på Grenaa Apotek. Alle har altid vidst, at en uddannelse som apoteksassistent, det som nu hedder farmakonom, var fast arbejde. Men at det skulle blive til 40 år på Grenaa Apotek havde den yngre Anna-Grethe nok ikke drømt om.

Nu står hun her så 40 år efter, stadig stille og stadig dygtig, men også med alle kollegernes store respekt, ikke mindst med baggrund i, at Anna-Grethe de seneste 16 år har været apotekets souschef og nok også alle kundernes souschef. Kunsten både at være en alle tiders kollega og en respekteret leder med det store overblik og ro - den mestrer Anna-Grethe til fulde.

Ikke mange kan både svare telefonen, finde varer til en kunde, svare på spørgsmål fra en kollega og fra apotekeren på én og samme tid – men det kan AG, som vi kalder hende. Apropos telefonen, når den en sjælden gang ringer på apoteket, lyder det næsten altid:

“Er det Anna-Grethe. Er hun der?”.
“Ja, lige et øjeblik, det er hun.” – og forhåbentlig 40 år endnu.

Kærlig hilsen fra dine kolleger og Lars.”

Publiceret 03 August 2017 08:54