Der bliver rigeligt med lækkerier, når Sostrup Slot inviterer på overdådigt kagebord i weekenden. Arkivfoto

Der bliver rigeligt med lækkerier, når Sostrup Slot inviterer på overdådigt kagebord i weekenden. Arkivfoto

Høstfestival:

Kæmpe kagebord på Sostrup Slot

I de idylliske omgivelser på Sostrup Slot har du nu mulighed for at få en kageoplevelse ud over det sædvanlige, når der dækkes op til eksklusivt kaffebord med fantastiske kager med nyhøstede bær, nødder og frugter.
I weekenden inviterer det historiske slot ved Gjerrild til et ”gentænkt” kaffebord, der sætter fokus på høsten og det overflødighedshorn af frugter og bær, som sensommeren byder på. Høst-temaet er gennemgående i kaffebordet, som samtidig tager udgangspunkt i lokalområdets traditioner og kulturhistorie. Vi tør godt love, at der bliver tale om en ekstraordinær oplevelse.

Kage i historien

Der bliver garanteret rift om de mange forskellige lækkerier, så det kan være en god idé at være i god tid, hvis du vil være sikker på at få plads om bordet. Der dækkes op til kaffebord både lørdag og søndag klokken 14.00 -16.00, og billetter koster 155 kroner for voksne og 75 kroner for børn under 12 år (plus billetgebyr).
Ud over de mange kager er der også rig lejlighed til at nyde de historiske rammer ved Sostrup Slot. Slottet er mere end 400 år gammelt, og man kan endda opleve bygningen Kæmpestenslængen, som stammer helt tilbage fra 1300-tallet eller gå på opdagelse i parken, der omkranser voldgraven.
Sostrup Slots kagebord kommer til at byde på kringle, Sostrupkage, chokolade cookies, kokostoppe, grankage med hvid chokoladecreme, chokoladeglaceret citronfromage på kiksebund og butterdejstærte med friske bær.

Publiceret 08 August 2017 16:00