Måske åbner Rema 1000 ny butik på den gamle Stark-grund på Vestergade i Auning.

Måske åbner Rema 1000 ny butik på den gamle Stark-grund på Vestergade i Auning.

Handelsliv:

Rema 1000 er på vej til Auning

Rema 1000 har en ansøgning hos kommunen om at flytte ind på den gamle Stark-grund i Auning

Af
Anette Bonde

Hvis Rema 1000 får tilladelse af Norddjurs kommune, vil supermarkedskæden bygge ny butik på den tidligere Stark-grund i Auning.

Direktør Stefan Sørensen oplyser, at forudsat at det bliver et ja fra kommunen, vil man etablere sig gennem en partner, vælte den nuværende bygning og bygge en butik på mellem 1000 og 1200 kvadratmeter.

God placering i Vestergade

Hos Rema 1000 er man også opmærksom på bygningen, hvor Kiwi indtil for kort tid siden havde til huse. Beliggenheden på Vestergade er imidlertid mere attraktiv, siger Stefan Sørensen.

“Der er meget større synlighed, og p-pladsen ligger bedre.”

I forhold til p-pladsens placering lægger han vægt på, at man hurtigt kan orientere sig efter ledige pladser, når man kommer kørende, man har umiddelbart et godt overblik over de udstillede varer uden for forretningen, man kan gå direkte fra p-pladsen og ind i vindfanget, og man skal ikke manøvrere rundt mellem parkerede biler.

“Kiwi ligger fint, men vi mener, at Stark-grunden ligger optimalt i forhold til de krav, der er til butikker i dag.”

Positiv udvalgsformand

I næste uge behandles Rema 1000's ansøgning i kommunens Miljø- og Teknikudvalg.
Udvalgsformand Jens Meilvang (LA) kan inden udvalgsbehandlingen ikke udtale sig på udvalgets vegne, fortæller han, men personligt er han meget positiv og glad over henvendelsen fra Rema 1000.

“Det er dejligt, at der sker noget på grunden. Og det er jo samtidig en kendt sag, at flere butikker trækker flere kunder til. Det vil være godt for hele byen.”

Selv om der er nogle hundrede meter mellem Stark-grunden og centerbutikkerne, mener han, at beliggenheden er så optimal, som den kan blive.

“Der er lidt afstand til centret, men man kan ikke komme til at bygge tættere på. Beliggenheden er rigtig god.”

Publiceret 08 August 2017 14:30