Finansminister Kristian Jensen (V) kaster glans over Venstres indtog i valgkampen i Syddjurs. Finansministeren kommer til Meny i Rønde mandag klokken 13. Arkivfoto

Finansminister Kristian Jensen (V) kaster glans over Venstres indtog i valgkampen i Syddjurs. Finansministeren kommer til Meny i Rønde mandag klokken 13. Arkivfoto

KV17:

Finansministeren sparker gang i V-valgkamp

Mød finansminister Kristian Jensen ved Meny mandag klokken 13, hvor Venstre Syddjurs starter valgkampen frem mod valgdatoen tirsdag 21. november

Af
Af Lars Norman Thomsen

Finansminister Kristian Jensen (V) benytter en del af mandagen til at hjælpe partifællerne i Syddjurs med at få sparket valgkampen i gang.
Finansministeren stopper ministerbilen på Kaløtorvet ved Meny i Rønde på mandag klokken 13, hvor borgerne kan møde Venstres kronprins, ifølge flere, på tæt hold.
Borgmester Claus Wistoft (V) og andre Venstre-kandidater vil naturligvis være at finde i Kristian Jensens nærhed.
Venstres liste rummer de 16 kandidater, der blev et resultat af partiets opstillingsmøde i Rønde Idrætscenter tidligere på året.
"Der er ikke kommet flere til siden," fortæller Søren Høg Thomsen, Ebeltoft, konstitueret lokalformand for Venstre i Syddjurs og kampagneleder for partiet under valgkampen i Syddjurs.
"Vi havde sat 20. juni som skæringsdato, men kommer der en kandidat i 12. time, så siger vi nok ikke nej," vurderer Søren Høg Thomsen.
Venstre har benyttet forsommeren til at køre sine kandidater i stilling med et par kurser og strategimøder.
"Vi har forsøgt at klæde dem så godt på til valgkampen som muligt, og vi er klar til at møde vælgerne," lover kampagnelederen.
 
 

Venstres liste til KV17 i Syddjurs:

 1. Claus Wistoft – borgmesterkandidat
 2. Else Marie Høgh
 3. Jørgen Ivar Mikkelsen
 4. Gunnar Sørensen
 5. Christoffer Pedersen
 6. Riber Hoe Antonsen
 7. Bertil Christensen
 8. Niklas Sixhøj Nielsen
 9. Marianne Kirkegaard
 10. Torben Therkelsen
 11. Birthe Moe Laursen
 12. Ole Bjerregaard
 13. Karen Østergaard
 14. Anita Ibsen
 15. Anpumyl Thangiavadivelu
 16. Kiki Ravnsborg Skaastrup.

Publiceret 08 August 2017 14:58