Kokkelandsholdet skal være med til at udvikle signaturprodukterne. Pressefoto

Kokkelandsholdet skal være med til at udvikle signaturprodukterne. Pressefoto

Høstfestival:

Lokale råvarer til signaturprodukter

I forbindelse med høstfestivalen har arrangørerne sat sig for, at der skal udvikles en række produkter, der bærer Djurslands signatur.
Udviklingen af højkvalitets signaturprodukter baseret på lokale råvarer vil foregå i et samarbejde mellem nuværende og tidligere deltagere på de danske kokkelandshold og lokale fødevareaktører. Udviklingsarbejdet ledes af Per Mandrup. Der skal arbejdes innovativt med lokale råvarer omkring udvikling af signaturprodukterne ud fra en vision om at højne kvaliteten af fødevareoplevelsen, samt for at styrke erhvervsudviklingen på fødevareområdet.

Profilerer Norddjurs

Udviklingen af produkterne skal på sigt være med til at profilere Norddjurs samt sælges til forbrugere, turister og andre interesserede.
I udviklingen af signaturprodukterne vil fokus igen være på de fire elementer kyst, skov, have og mark. Hovedtemaet for udviklingsarbejdet er oplevelser omkring de lokale råvarer i respekt for områdets kulturarv, men gentænkt i en nutidig kontekst. Dette udviklingsarbejde vil foregå henover sommeren.

Publiceret 10 August 2017 14:00