Tøstrup Kattehjem overlever også sin seneste økonomiske krise. Foto: Tøstrup Kattehjem

Tøstrup Kattehjem overlever også sin seneste økonomiske krise. Foto: Tøstrup Kattehjem

Kattemor:

Tøstrup Kattehjem overlever med stor støtte

Har fået 100 nye medlemmer og indsamlet over 200.000 kroner

Af
Af Lars Norman Thomsen

På mindre end to uger har foreningen bag Tøstrup Kattehjem & Dyreværn fået 100 nye medlemmer og indsamlet over 205.000 kroner til driften af kattehjemmet.

Efter en turbulent tid, hvor Tøstrup Kattehjem & Dyreværn måtte kæmpe ikke blot for at hjælpe nødstedte katte med og uden killinger, som det er højsæson for, men samtidig bruge mange kræfter på at gendrive negative påstande om kattehjemmet, er det lykkedes foreningen bag kattehjemmet at få 100 nye medlemmer samt at indsamle over 205.000 kroner, så driften kan fortsættes.

Tak til alle støtter

Alle kattehjemmets støtter er glade og ovenud lykkelige over, at anstrengelserne bar frugt, fremgår det af en pressemeddelelse fra Tøstrup Kattehjem & Dyreværn.

Heri udtaler kattehjemmets daglige leder Mariann Betzer-Poulsen således:

“En ny dag er begyndt, jeg kniber mig stadig i armen, jeg kan ikke lade være at læse jeres kommentarer igen og igen, mine tanker flyver rundt i hovedet, hvordan kunne det lade sig gøre? Hvor kom alle de støtter fra, hvor kom alle de bidrag fra, hvor kom alle de nye medlemmer fra? Snart skal der være loppemarked i Grenaa til fordel for misserne, stor middag, også i Grenaa, til fordel for misserne; hvor kom alle de kræfter fra, og alle de gode ønsker?”

Og for lederen af kattehjemmet i Tøstrup er indstillingen til fremtiden klar. Det skal handle om kattene.

“Vores arbejde nytter, vores kampe for bedre dyrevelfærd nytter. Sammen er vi stærke! Lad os aldrig mere kæmpe mod mennesker, der ikke vil os det godt, men for dyr, der har det skidt. Tak til jer alle."
 

  • Selvstændigt og privatfinansieret dyreinternat siden 1. oktober 2015 efter at have været i regi af Dyrenes Beskyttelse siden 2006
  • Omdannet til forening i 2016 og har 700 medlemmer
  • Den tidligere gård er godkendt af myndighederne til op mod 400 katte ad gangen
  • I 2016 skaffede internatet hjem til 1.968 katte plus andre dyr

Publiceret 10 August 2017 16:11