Ann-Mette Elten med en fyldt kirke som baggrund. Et lignende foto venter der hende med garanti, når hun giver koncert i Tved Kirke tirsdag 15. august

Ann-Mette Elten med en fyldt kirke som baggrund. Et lignende foto venter der hende med garanti, når hun giver koncert i Tved Kirke tirsdag 15. august

Koncert:

Så meget pop i bagagen... men også så meget andet

Fortsat billetter at få til koncerten i Tved Kirke med aarhusianske Ann-Mette Elten

Af
Af Lars Norman Thomsen

Ved sommerkoncerten i Tved Kirke tirsdag 15. august vil Ann-Mette Elten synge numre fra alle dele af sit store repertoire, fra pop over viser og til klassiske sange. En nyfortolkning af et par kendte danske salmer er også med på sætlisten.
Ann-Mette Elten har i en årrække mest været kendt for sine popevergreens som monsterhittet 'Hjem til Aarhus', som det fremmeste - med tekst af Jens Folmer Jepsen, tidligere direktør for Aarhus Festuge.
Ved koncerten i Tved Kirke akkompagneres hun af den meget efterspurgte akkompagnatør, pianist Carl Ulrik Munk-Andersen, til daglig organist i Tårbæk Kirke og fast akkompagnatør for sangere og skuespillere ved koncerter og CD-indspilninger (Kurt Ravn, Susanne Elmark, Frits Helmuth, Per Nielsen, Lene Siel, Jesper Lundgaard, Stig Rossen, Sebastian, Jette Torp, Flemming Enevold, Kirsten Siggaard m.fl.)
Der er koncertstart klokken 19.30.

  • Billetter  á 125 kr. kan fra 1. juli købes i Tved Brugs, hos Slagter Kruse og hos Jens Kruse, tlf. 86 35 10 30
  • Der er kun adgang med billet

Publiceret 13 August 2017 19:14