Turisme:

Gæsterne vælter ind i Djurs Sommerland

Selv om vejret absolut ikke har indbudt til det i denne sommer, så er gæsterne bare blevet ved at at vælte ind i Djurs Sommerland. 
Lige nu har mere end 630.000 mennesker besøgt forlystelsesparken i denne sæson. Det er 40.000 flere gæster end på samme tidspunkt sidste år.
Ifølge direktør Michael B. Nielsen er det motiverende for medarbejderne i parken, at så mange mennesker dukker op på trods af vejret. 
"En god dag i parken handler ikke kun om sjove ture i forlystelserne, men lige så meget om den service og legeglæde, som vores gæster oplever. Derfor bruger vi utroligt mange ressourcer på vores servicekoncept ’The Best of The Best’. Det sætter retningen for den oplevelse, vi vil give i parken, og vi bruger det til at klæde vores medarbejdere bedst muligt på til at servicere gæsterne,” fortæller Michael B. Nielsen i en pressemeddelelse og fortsætter:
"Som en del af vores servicekoncept har vi lanceret ’Tak for en god oplevelse’-kortet. Med det i hånden er det måske lidt nemmere for gæsten at sige direkte tak til den person, der lige har gjort dagen endnu bedre. For vores ansatte er det en håndgribelig anerkendelse, der på dagen giver et boost til at yde en endnu bedre service."
Hver dag bliver ’Tak for en god oplevelse’-kortene talt op, og de indgår i en kåring af de bedste medarbejdere og teams i løbet af sæsonen. 
Djurs Sommerland beskæftiger 636 sæsonansatte. Årets sæson i Djurs Sommerland løber frem til og med den 22. oktober.

Publiceret 15 August 2017 14:34