Rønde:

Rekord-mange på højskolens efterårshold

Hele 76 elever er startet på Rønde Højskoles efterårshold. Det er det højeste antal tilmeldte i højskolens historier, fortæller forstander Birgit Fuglsbjerg. Hun peger på, at det er muligheden for at give sabbatåret mening med et studieforberedende linjefag, der ligger bag, samtidig med at man kan få de oplevelser, som fællesskabet giver.
“Vi oplever, at unge finder det meningsfuldt at kombinere et højskoleophold fyldt med oplevelser med også at fordybe sig i studieforberedende linjer. De unge vil gerne træffe gode valg for deres fremtid, og de vil gerne sætte et positivt aftryk på samfundet. På højskolen oplever de inspirationen og det nødvendige frirum til at gøre sig tanker og erfaringer.”
Det er de studieforberedende linjer sygepleje/medicin, psykologi/pædagogik, journalistik, medier & kommunikation og Science & Technology, der vælges. Men også nysatsningen Sundhed & Idræt er et trækplaster, idet mange unge gerne vil kombinere det boglige med de fysiske og praktiske fag, siger Birgit Fuglsbjerg.

Publiceret 18 August 2017 14:00