Så er der plantemarked i Mørke. Herdis Ovesen kommer og sælger georginer. Pressefoto

Så er der plantemarked i Mørke. Herdis Ovesen kommer og sælger georginer. Pressefoto

Plantemarked:

Så skal der handles blomster

Haveselskabet Syddjurs holder plantemarked i byen Mørke

Haveselskabet - Syddjurs Kreds - har taget initiativ til at holde plantemarked for alle haveglade mennesker, der har lyst til en god oplevelse. Kredsen har valgt Mørke, og her bliver boderne bliver stillet op på pladsen ved siden af Mørke Skole 26. august.
På plantemarkedet kan alle få en grøn oplevelse. Det kan være en snak om havens glæder og problemer, det kan være et godt køb ved en af boderne, hvor almindelige havemennesker sælger planter fra egen have, eller man kan prøve et lod i tombolaen og vinde forskellige haveting.
Herdis Ovesen er aktivt medlem af haveselskabet og fortæller:
”Jeg har været med til mange andre plantemarkeder, og - ud over hyggen - har sådan et marked den fordel, at jeg flere gange har købt nogle mere specielle planter, fordi en eller anden havemand har formeret noget, der ikke findes i almindelig handel. Jeg håber rigtig meget, at det bliver en fast tradition, at vi får vores eget plantemarked her i området. Vi har selv en bod med georginer.”
Lene Svenningsen, der er sekretær i Syddjurs Kreds og medarrangør af plantemarkedet fortæller, at der på dagen vil være plantegarderobe med opsyn, så der er mulighed for at parkere sine planter og dermed få frie hænder til flere grønne handler.
Lene Svenningsen fortæller videre, at man på plantemarkedet kan købe medlemsskaber af Haveselskabet til kampagnepris.
”Måske en julegaveide, så venner og familie kan blive en del af en lokal haveforening. Vi er i hvert fald klar med de gode tilbud,” siger hun.

Masser af border vil blive stillet op ved Mørke Skole, hvor markedet afholdes.

Masser af border vil blive stillet op ved Mørke Skole, hvor markedet afholdes.

Publiceret 20 August 2017 07:00