Sebastian Stær (tv.) lavede tre mål, medens Emil Kastbjerg Tolbod nøjedes med et enkelt, da Vivild besejrede Nørager med 4-1. Foto: Kurt Enevoldsen

Sebastian Stær (tv.) lavede tre mål, medens Emil Kastbjerg Tolbod nøjedes med et enkelt, da Vivild besejrede Nørager med 4-1. Foto: Kurt Enevoldsen

Djurslands Bank og Lokalavisen Ligaen:

Borup fik Stær'en til at flyve højt

Der var Vivilds nye dynamiske duo, Henrik Borup og Sebastian Stær, til forskel, da Nørager blev sendt hjem fra Langhøj Idrætscenter med et 4-1 nederlag

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørager står fortsat noteret for et stort rundt nul i stillingen i Serie 2 efter onsdagens lokalopgør mod Vivild på Langhøj Idrætscenter.
4-1 (1-0) vandt hjemmeholdet, og det var der ikke noget at indvende imod, hvis man spørger de to trænere, Dennis Holdgaard i Vivild og Ole Kjær i Nørager.
Hjemmeholdets nye dynamiske duo, Henrik Borup og Sebastian Stær, var kampafgørende, og de supplerede hinanden fortrinligt.
"Med Henrik Borups ankomst til Vivild fra Randers Frejas Danmarksseriehold har Vivild fået en midtbanespiller, der kan spille de rigtige bolde til Sebastian Stær, og det så vi i lokalopgøret," roser Ole Kjær.
Første gang duoen lod høre fra sig for alvor, var kort før halvtid.
En superb tæmning af Henrik Borup og efterfølgende aflevering i dybden til Sebastian Stær var forløberen for Vivilds 1-0 føring.
Stær'en scorede sikkert.
 

Fire mål i Vivild-undertal

Nørager, der begyndte med Rasmus Bang Rasmussen, Steffen Klintø og Dan Elgaard på bænken, fik udlignet efter 64 minutter ved tilbagevendte Daniel Sortkjær Jensen.
Det skete kort efter, at Vivilds venstreforsvarer Frederik Espensen var blevet  præsenteret for det gule kort for at hægte Nøragers Mathias Fisker. Ud med Espensen i ti minutter.
"Okay, så troede vi, at der måske var noget at hente, men vi lærte noget andet," konstaterer Ole Kjær.
Kort efter slog den dynamiske duo nemlig til igen, endog to gange - efter samme recept som til 1-0.
Regissøren Henrik Borup fangede Sebastian Stær i fart på det rigtige tidspunkt, og så kunne heller ikke ti vilde jægere nå at indstille sigtekornet på den fornøjede og lynhurtige Stær - slet ikke Nøragers tunge bagkæde, der allerede efter 25 minutters spil måtte se Lasse Jensen gå ud med en fibersprængning.
Resten af opgøret dannede unge Mads Pedersen så centerforsvar sammen med Mark Thomassen, hvis bror, Niklas Mathiesen, optrådte hos Vivild.
Inden Frederik Espensen havde nået at smide overtrækstrøjen, gjorde Emil Kastbjerg Tolbod det til 4-1 som blev slutresultatet.
 

Bedre på samtlige parametre

"Vi var bedst på samtlige parametre," siger en tilfreds Dennis Holdgaard.
"Jeg synes også, vi var langt bedre end i sæsondebuten mod Hadsten."
Vivild måtte undvære en skadet Peter Ungstrup, der blev erstattet af Lauritz Hørby. Sammen med Thomas Thorngaard og Frederik Bjerregaard startede Hørby på bænken.
"Jeg vil til spillernes ros sige, at det gjorde, hvad de kunne og holdt fanen højt hele kampen. Vi var lidt frustrerede over dommeren, som jeg ikke synes, var os venligt stemt," siger Ole Kjær.
Han bedømmer Vivild til at være favoritter til oprykning til Serie 1.
"I Nørager skal vi have point, når vi søndag møder Aastrup/Hammelev, og det tror jeg, er muligt. Jeg så dem tabe til Hadsten forleden, og det overbeviste mig om, at en sejr er inden for rækkevidde."
Han må til opgøret undvære Lasse Jensen, der ikke når at blive sin skade kvit.
Vivild møder lørdag Randers Freja, som bør være en overkommelig opgave.
"Vi går efter at vinde samtlige kampe, så den i Randers satser vi også på at kunne vinde," siger Dennis Holdgaard.

Store præmier på spil

'Djurslands Bank og Lokalavisen Ligaen' er navnet på den Serie 2-række, hvor holdene er: Grenaa, Aastrup-Hammelev, Vivild og Nørager fra Norddjurs Kommune, Hadsten fra Favrskov Kommune og Langå, Hornbæk, Randers Freja fra Randers Kommune.

Djurslands Bank stiller de deltagende hold følgende præmier i udsigt:

5.000 kr. til vinderen af ligaen

2.500 kr. til det hold med topscoreren

2.500 til det hold hvor turneringens profilspiller

Lokalavisen følger op med forskræp, reportager og kampreferater fra hovedparten af kampene.

Følg med løbende på norddjurs.lokalavisen.dk

Publiceret 23 August 2017 23:19