Birgitte Meller, ny butikschef i sportsbutikkerne i Kolind og Rønde, lover et højt serviceniveau og varer på hylderne, som kunderne efterspørger. Foto: Lars Norman Thomsen

Birgitte Meller, ny butikschef i sportsbutikkerne i Kolind og Rønde, lover et højt serviceniveau og varer på hylderne, som kunderne efterspørger. Foto: Lars Norman Thomsen

Rønde - Kolind:

To lokale sportsbutikker har fået ny boss

32-årige Birgitte Meller, Hornslet, tidligere butikschef i Kiwi, ny chef for Sport 1 i Rønde og Sportigan i Kolind

Af
Af Lars Norman Thomsen

Birgitte Meller er født og opvokset i Rønde, hvor hun har gået i skole og spillet både fodbold og håndbold i TRIF.
Nu bor nu sammen med sin kæreste i Hornslet.  1. juni tog hun over som butikschef for Sport 1 i Rønde ved Rutebilstationen og Sportigan i Kolind Midtpunkt.
Begge butikker ejes af direktør Erik Nymann, Kolind. I Kolind ejer Nymann også bygningerne, mens Sport 1 i Rønde bor til leje.

Kommer fra Kiwi

Det er ikke en nedskrevet karriereplan, der nu gør, at Birgitte Meller står som bestyrer af to sportsbutikker. Tværtimod havde hun forventet at skulle fortætte i discountsupermarkedskæden Kiwi, hvor hun sluttede som butikschef i Kiwi i Lystrup og var blevet bygget op til en lederstilling i sit næsten tiårige virke i Kiwi via jobs i Kiwi butikker i Egå, Hornslet og Løgten.

“Kiwi i Lystrup blev kåret til Årets Butik og kort efter lukkede vi, da Kiwi drejede nøgle helt ned på landsplan. Det var meget specielt,” siger Birgitte Meller, der efter handelsskolen startede som elev i Salling, men efter nogle år i dametøjsafdelingen som uddannet salgsassistent havde hun lyst til at prøve noget andet.

Det gik hurtigt

Birgitte Meller fik ikke lov til at gå ledig ret længe efter Kiwi-nedsmeltningen.

“En god bekendt nævnte for Erik Nymann, at jeg var en mulighed til stillingen som butikschef i Sport 1 og Sportigan, og efter en ansættelsessamtale fik jeg jobbet. Det har været dejligt at prøve noget nyt, selvom jeg kun har været her godt to måneder,” siger butikschefen.

God ballast

Birgitte Mellers hidtidige virke gør, at hun møder frem med en god butiksmæssig og ikke mindst ledermæssig ballast.

“I Lystrup havde jeg ansvaret for 35 medarbejdere, og med næsten 15 års arbejde i butikker føler jeg mig klar til at kaste mig over et nyt område, hvor jeg selvfølgelig skal lære nye ting om et nyt fag.”

Birgitte Meller ser muligheder i både Rønde og Kolind for at bygge videre på det grundlag, der allerede er skabt af hendes forgængere.

“Vi mærker stor konkurrence fra nethandel, det ved alle, og derfor skal vi være meget stærke på service, og at vi kan levere de varer, som kunderne ønsker. Det er det, der skal kendetegne de to butikker.”

Tre i Rønde og en i Kolind

Birgitte Meller vil primært være at finde i butikken i Rønde sammen med salgsassistent Karoline Asferg Thomsen og den nystartede elev Frederik Mollerup.

Sportigan i Kolind får primært Dennis Bjerregaard som manden bag disken.

“Jeg vil selvfølgelig også komme til Kolind og være der, og vi skal alle fire kunne dække hinanden af, så vi er et hold,” fastslår Birgitte Meller, der helt har opgivet holdsporten til fordel for en omgang fitness/styrketræning i ny og næ.

Publiceret 24 August 2017 06:00