Henrik Storm Petersen trækker Nørre Djurs HKs røde trøje over hovedet i den kommende sæson. Foto: TM Tønder

Henrik Storm Petersen trækker Nørre Djurs HKs røde trøje over hovedet i den kommende sæson. Foto: TM Tønder

3. division håndbold:

Nørre Djurs HK får Storm P. med på holdet

Den tidligere ligaspiller i senest Tønder, Henrik Storm Petersen, spiller for Nørre Djurs HK's håndboldherrer i den kommende sæson

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK's håndboldherrer har fået tilført lidt af en skalp til klubbens 3. divisions-trup.
Klubbens eliteudvalg har lavet aftale med venstrefløjen Henrik Storm Petersen, der har spillet i TM Tønder siden 2014.
Henrik Storm Petersen, som tidligere har spillet for SønderjyskE og Ribe HK, var med i 27 kampe for TM Tønder i den forgangne sæson.
Det var også meningen, at den 33-årige fløj, der bor i Aarhus, skulle have spillet for TM Tønder i den kommende sæson, men klub og spiller blev enige om at snitte kontrakten midt over.
I stedet vil Henrik Storm Petersen satse på en civil karriere som mediegrafiker sideløbende med, at han spiller håndbold på 3. divisionsniveau i Glesborg.
"Det er lykkedes os at overbevise Henrik om, at vi er en seriøs klub, der mener noget med det, vi siger, selv om vi er en amatørklub," fortæller Nicolaj Danefeld Hansen fra Nørre Djurs HK's eliteudvalg.
Nicolaj Danefeld Hansen, selv tilidligere ligaspiller, er tilbage i Nørre Djurs HK som spiller efter et års afstikker til Viborg, hvor han bor.
"Henrik kunne med det samme se, at vi havde et koncept, som han følte sig tiltrukket af," forklarer Nicolaj Danefeld Hansen.
Sideløbende med tilgangen af Henrik Storm Petersen følger hans kæreste med i pakken.
"Hun er næsten færdig som fysioterapeut, og hende tilknytter vi en dag om ugen i klubben, hvor både herre- og damespillere og vores ungdomsspillere vil kunne nyde godt af hendes ekspertise." 
 

Publiceret 25 August 2017 05:00