Lars H.U.G på Sostrup Slot

Sostrup Slot kan i september måned præsentere en eksklusiv kunstudstilling med croquis tegninger af Lars H.U.G.

Croquis tegning er en gammel disciplin hvor man tegner efter modeller, og det er ofte tænkt som en metode til at lære at tegne menneskelige proportioner.

På lørdag 2. september klokken 14.00 -17.00 er der fernisering på udstillingen. Alle er velkomne

Kunstudstillingen åbner med et samtale-foredrag mellem Lars H.U.G og Christian Have klokken 14.00 – 15.00 i Scheel i Kampestenslængen. Samtalens omdrejningspunkt vil være ”kunstens natur”.

Herefter fortsætter ferniseringen fra kl. 15.00 til 17.00, hvor alle er velkomne.

Der vil blive serveret en lille forfriskning, og kunstneren er til stede så man kan få en snak med ham om hans arbejde og tilgang til værkerne.

Udstillingen kan ses både i Kampestenslængen og på Slottet.

Deltagelse i samtale-foredraget foregår i Scheel i Kampestenslængen, og efter ”først til mølle”- princippet ved fremmøde på dagen. Der er begrænsede pladser, og dørene lukkes når der er fyldt op.

Udstillingen er åben indtil 1 oktober 2017 


 
 
 

 

Lars H.U.G's croquistegninger kan opleves på Sostrup Slot i hele september måned.

Lars H.U.G's croquistegninger kan opleves på Sostrup Slot i hele september måned.

Lars H.U.G

 

Er uddannet på Det Jyske Kunstakademi i 1972 -75 i Aarhus, hvor han startede som billedkunstner og musiker stort set samtidigt. Som Lars selv udtrykker det ” Maleriet og musikken har altid været 2 alen ud af samme stykke, så har man også to ben at gå på”.

H.U.G har altid forfulgt sit eget udtryk og her skildres fascinationen af den nøgne sandhed -kroppen i sit rene udtryk, som Gud har skabt os. Dette har altid fascineret kunstnere.

Der udstilles nye personlige tegninger og udtryk fra perioden 2016 og 2017. Tegningerne skaber sine egne fortællinger i kontaktfladen mellem papir og pen – som i momentet skaber motivet. 

Publiceret 28 August 2017 17:30