FC Djurslands cheftræner Aroldo Strack (th.) stopper, når sidste kamp er spillet i efteråret. FC Djurslands bestyrelsesformand Søren Hoffmann Hansen (tv.) stopper også i bestyrelsen ved generalforsamlingen i november. Det samme gør den anden Viden Djurs-repræsentant i bestyrelsen, direktør Ole Svit. Arkivfoto

FC Djurslands cheftræner Aroldo Strack (th.) stopper, når sidste kamp er spillet i efteråret. FC Djurslands bestyrelsesformand Søren Hoffmann Hansen (tv.) stopper også i bestyrelsen ved generalforsamlingen i november. Det samme gør den anden Viden Djurs-repræsentant i bestyrelsen, direktør Ole Svit. Arkivfoto

Seriefodbold:

Aroldo siger farvel til FC Djursland A/S

Cheftræneren flytter tilbage til København, når sidste kamp er spillet i efteråret

Af
Af Lars Norman Thomsen

FC Djursland skal have ny cheftræner fra årsskiftet og måske også før. Den nuværende, Aroldo Strack, hjernen bag Brazil Football College, pakker sit tøj, når sidste kamp er spillet i efteråret.

“Jeg flytter tilbage til København af hensyn til min familie,” siger Aroldo Strack, men han fortsætter med at være sportschef for Brazil Football College i samarbejde med Viden Djurs.
Dog bliver han ikke aktiv på træningsbanen længere. De unge mennesker, der går på Brazil Football College får tilføjet en ny træner som substitut for Aroldo Strack.

Det oplyser Søren Hoffmann Hansen, innovationschef hos Viden Djurs, og tillige bestyrelsesformand i FC Djursland A/S.

“Aroldo var indstillet på at opfylde sin kontrakt med FC Djursland, selv om han flyttede til København. Så ville han pendle frem og tilbage, men det holder ikke, og derfor er vi blevet enige med Aroldo om, at vi stopper samarbejdet, når sidste kamp er spillet,” siger Søren Hoffmann Hansen.

Bestyrelsesformanden understreger, at man har været yderst tilfredse med det arbejde, som Aroldo Strack har præsteret hidtil i FC Djursland.

“Nu er vi enige om, at resten af efteråret skal bruges til at sikre førsteholdet i Jyllandsserien en plads i top-4, så holdet efter nytår kommer med i Jyllandsserien-1 og skal spille med om oprykning til Danmarksserien. Det mål er jeg sikker på, at Aroldo og spillerne vil gøre alt for at opfylde, selv om det kræver, at vi får point nu.”

Blot tre point i de fire første spillerunder er det blevet til.

For ambitiøs?

Den ambitiøse og meget eliteorienterede cheftræner kom til FC Djursland i foråret 2016, hvor overbygningens flagskib lå og skvulpede i Serie 1. Aroldo Strack formåede one take at sikre oprykning til Jyllandsserien.

I oktober 2016 satte han sit signatur på en ny kontrakt med FC Djursland gældende fra 1. januar 2017 til 31. december 2018.

Der er denne kontrakt, som nu bliver revet itu.

Det er ingen hemmelighed, at cheftræneren jævnligt har været frustreret over det sportslige niveau, bestyrelsens og spillernes indstilling.

“Jeg er måske ikke den rigtige profil til FC Djursland, fordi jeg er for ambitiøs. Jeg vil lidt for meget, og det er et problem i længden,” siger Aroldo Strack.

Han understreger dog, at det er flytningen til København, der er årsag til, at han stopper.

“Jeg var indstillet på at opfylde min kontrakt, men vi har fundet en god løsning, og nu vil jeg bruge resten af efteråret på at sikre en placering i top 4.”

Publiceret 29 August 2017 10:11