Leo Petersen, spidskandidat for Borgerlisten Norddjurs. Foto: Lars Norman Thomsen

Leo Petersen, spidskandidat for Borgerlisten Norddjurs. Foto: Lars Norman Thomsen

KV17 - debat Norddjurs:

Håber alle borgerlige vil et systemskifte i Norddjurs?

Af Leo Petersen, spidskandidat for Borgerlisten Norddjurs ved KV17:

“Med indgåelse af de 2 valgforbund i den borgerlige lejr, kan et magtskifte være på vej i Norddjurs Kommune, hvis vælgerne vil det, men det kræver også fælles fodslag fra partierne.
Det store spørgsmål er, om Venstre, DF og vi i Borgerlisten, som alle tre peger på Kasper Bjerregaard, Venstre som borgmester, kan få De Radikale og især de Konservative og LA med, da de to sidstnævnte jo peger på hver sin borgmesterkandidat, nemlig Hammer/Meilvang.

Ved sidste valg støttede de samme to op om Jan Petersen som borgmester, for til gengæld at få et par givtige ben.

Det må ikke ske igen.

Der hersker ingen tvivl om, at Socialdemokraterne hygger sig med denne udmelding af sololøb fra de 3 partiers side. Derfor kan det nemt gå sådan, at Jan Petersens tid som borgmester kan fortsætte, selv om mange borgere i Norddjurs føler, at det er på tide med en udskiftning på netop denne plads.

Vi håber dog at alle borgerlige stemmer vil overveje muligheden for et systemskifte, og den største garanti for dette skifte er, at stemme på Borgerlisten, som vil gøre alt for at finde fælles fodslag hos alle de borgerlige partier.

Borgerlisten har til kommunevalget 21. november kandidater fra Allingåbro i vest til Grenaa i øst – og derfor dækker Borgerlisten bredere end før, hele vores kommune.”

Publiceret 31 August 2017 21:09