DEMO-rådet har fået nye ansigter med på holdet

DEMO-rådet har fået nye ansigter med på holdet

DEMO-rådet:

Ung må verden endnu være

DEMO-rådet har fået nye hoveder med på holdet

Af
Af Lars Norman Thomsen

DEMO-rådet har afholdt valg af nye medlemmer. Syv unge stillede op med ønsket om at biddrage til DEMO-rådets arbejde, men to måtte nøjes med suppleant-poster.
De nye medlemmer er Viktoria Guldmann fra 3.G på Rønde Gymnasium, Mai Braae Anthonsen også fra 3.G på Rønde Gymnasium, Nanna Olsen fra 3.G på Rønde Gymnasium, Signe B. N. Andersen fra 3.G på Rønde Gymnasium og Oline Kaysen fra Den Jydske Håndværkerskole.
Formand for DEMO-rådet Miriam Leander Petersen udtaler:
“Jeg er rigtigt stolt af dagens arrangement, hvor der var så mange deltagere. Det er tydeligt at mærke, at interessen for DEMO-rådet blandt unge er blevet forøget de seneste par år, hvilket er et tegn på, at vi har gjort noget rigtigt. Jeg glæder mig rigtigt meget til arbejdet med de nye medlemmer. Det er rart at se, at DEMO-rådet lever videre, også selvom nogle af os snart er så gamle, at vi må holde op.”
DEMO-rådet har blandt andet lige færdiggjort en opgave for Syddjurs Kommune i forbindelse med det kommende kommunalvalg.
DEMO-rådet har udarbejdet memes (Et internetfænomen (internetmeme, meme eller mem) er noget oprindeligt ukendt, der spredes på tværs af internettet og opnår stor popularitet og anerkendelse på kort tid) til kommunens facebookside, som forhåbentligt skal fremme unges valgdeltagelse i Syddjurs.

  • er talerør mellem kommunens unge og byrådspolitikerne
  • arbejder med ungdomspolitiske spørgsmål og ønsker
  • er i tæt dialog med byrådet og andre ungdomsorganisationer i kommunen

Publiceret 01 September 2017 10:34