KV17 - debat:

Venstre ser lyst på Syddjurs Kommunes fremtid

Af Claus Wistoft (V), borgmester i Syddjurs Kommune - Venstres borgmesterkandidat til KV17:

“Den 21. november 2017 er der kommunalvalg i Danmark – en meget vigtig dag for lokaldemokratiet. Det er alle borgeres mulighed for at være medbestemmende om byrådets sammensætning, og derfor er det vigtig at stemme.
Syddjurs Kommune er både et fællesskab og en stor servicevirksomhed, som vi alle bidrager til og nyder godt af.
Syddjurs Kommune har i sin levetid aldrig være i bedre form, og udbuddet af service er på sit højeste nogensinde, ligesom stemningen er i top rundt om i kommunen.

Det daglige arbejde udføres og ledes af dygtige medarbejdere, efter mål og politikker besluttet af byrådet.
Byrådet, der i fire år har samarbejdet flot på de fleste parametre, leverer nu kommunen videre til et nyt byråd, og 30 – 40 procent af medlemmerne vil være nye ifølge statistikken.

Byrådet har de seneste år for alvor fået styr på økonomien, det giver ro om fremtiden, og Syddjurs Kommune har nu den bedste platform i kommunens historie til at komme videre fra, hvis det kommende byråd formår at forvalte denne.

For Venstre er frihed og fleksibilitet afgørende faktorer for fremtidens gode liv i Syddjurs.

Den nære velfærd foregår i høj grad inden for kommunens grænser, mens arbejdsmarked og erhvervsudvikling i højere og højere grad integreres med resten af Østjylland, som er blevet et sammenhængende arbejdsmarked.
Venstre står for åbne og inddragende politiske processer. Vi tror på at tage ansvaret på os med respekt for både mål, mennesker og effektivitet. Vi tror på ordentlighed og samarbejde i det politiske arbejde, samt ansvar i alle lejre.

Venstre ser lyst på Syddjurs Kommunes fremtid. De seneste års lederskab har skabt et FRIRUM, som det kommende byråd skal turde aktivere gennem nye mål og strategier, der skal gøre Syddjurs Kommune til Østjyllands bedste sted at leve, bo og arbejde.

Venstres kommende byrådsgruppe vil stå for lederskab, troværdighed, samarbejde og
åbenhed, og vi stiller med et meget stærkt kandidathold, der meget gerne stiller op til alt frem mod 21. november – kaffe i stuerne, vælgermøder , walk and talk eller hvad det nu kan være.

Det vi siger før valget, er også det vi arbejder intenst på efter valget.

Læs mere om FRIRUM Syddjurs og kandidaternes kontaktoplysninger, på Syddjurs Venstres hjemmeside: www.syddjurs.venstre.dk.”

Publiceret 03 September 2017 15:56