Justitsminister Søren Pape Poulsen kaster glans over Syddjurs Konservative og det forestående kommunalvalg, når han mandag eftermiddag er på besøg i Mørke

Justitsminister Søren Pape Poulsen kaster glans over Syddjurs Konservative og det forestående kommunalvalg, når han mandag eftermiddag er på besøg i Mørke

KV17:

Lov og orden ministeren til Mørke for at sparke liv i Konservative Syddjurs

Søren Pape Poulsen parkerer ministerbilen på Stationsvej 18 i Mørke mandag eftermiddag, hvor Justitsministeren skal tage byens tidligere møbelfabrik nærmere i øjesyn

Af
Af Lars Norman Thomsen

Justitsminister, politisk leder og partiformand Søren Pape Poulsen (C) kommer til Mørke mandag 25. september.

Den tidligere konservative Viborg borgmester kigger forbi Syddjurs i anledning af det kommende kommunalvalg.

Den lokale vælgerforening er værter ved besøget i Mørke, hvor Søren Pape Poulsen skal bese og høre om projektet ved den gamle møbelfabrik i Mørke på Stationsvej 18.

Projektet, der ejes af den lokale Jan Jensen, indeholder 26.500 m2, som forventes omdannet til 150 boliger i takt med at letbanens betydning slår igennem for bosætningen i området.

Arrangementet er ikke mere lukket end, at interesserede kan være med på en kigger og stille Justitsministeren spørgsmål.

Når diverse ministre og andre honoratiores fra Christiansborg er så vilde med at lægge vejen forbi landets kommuner i denne tid, så er den logiske forklaring, at Kommunalvalget tirsdag 21. november også er en landspolitisk eksamen.

Gustav Bielefeldt, lokal konservativ kandidat til KV17 med rod i Mørke, serverer vand og kaffe, og det gør han fra klokken 14.

Publiceret 20 September 2017 16:51