Jesper Møgelvanmg tager 2018 med som cheftræner i Rougsø FF. Foto: Martin Schultz

Jesper Møgelvanmg tager 2018 med som cheftræner i Rougsø FF. Foto: Martin Schultz

Seriefodbold:

Cheftræner Jesper Møgelvang tager 2018 med i Rougsø FF

Trods udfordringer i dette efterår med træning og kampe har Jesper Møgelvang mod på et år mere i Rougsø FF

Af
Af Lars Norman Thomsen

Fodboldkendere på Djursland tvivler ikke på, at cheftræner Jesper Møgelvang har rykket Rougsø FFs seniorafdeling i en positiv retning, siden han startede i klubben i 2016.

Førsteholdet har han formået at stabilisere i Serie 3 trods udfordringer undervejs og et begyndende generationsskifte.

Derfor er han og fodboldformand i Rougsø FF, Ebbe Glargaard, blevet enige om at fortsætte samarbejdet i hele 2018.

Svære betingelser

“Efter sommerferien har vi haft udfordringer med at få træningen til at køre, og jeg står således med 10-12 mand til træning hver onsdag,” siger Jesper Møgelvang.

Han sagde i sommerferien farvel til den lille terrier af en angriber, Søren Jakobsen, der nu tørner ud for Rougsø FFs old boys hold, og så har styrmanden i forsvaret, Mikkel Knudsen, holdt pause indtil kampen forleden mod Vivild IFs andethold.

Til gengæld har Rougsø FF fået tilgang af keeperen Mikkel Nygaard (tidl. Rougsø FF, Nørager BK og Kristrup B), lillebror til forårets målmand Nicklas Nygaard, Mathias Severinsen (tidl. Rougsø FF og FC Djursland), Magnus Larsen (tidl. Rougsø FF og Dronningborg), Peter Møller (tidl. Mørke IF og Dronningborg) samt Tobias Sørensen (tidl. Randers Freja og Dronningborg).

“Vi er kommet udmærket i gang med turneringen i Serie 3 her i efteråret, hvor det er er blevet til 10 point i 7 kampe, men det har været en udfordring at stille hold til de fleste af kampene, blandt andet på grund af høsten,” siger Jesper Møgelvang.

“Vi skal stadig bruge 2-3 sejre for at redde livet i Serie 3, men det burde kunne lade sig gøre.”

En travl mand

Andetholdet i Serie 5 har meget svært ved at stille hold, men Birgit og Flemming Nygaard, forældre til klubbens to målmænd, forsøger ihærdigt på at få dette hold til at køre.

Ud over arbejdet med Rougsø FF herresenior træner Jesper Møgelvang U7-drenge i Vivild IF sammen med Rene Sejersen tirsdag eftermiddag, ligesom han og Rene Sejersen gerne spiller med på Vivild IFs tredjehold i S6 tirsdag aften.

“Så følger jeg naturligvis også fortsat Vivilds to bedste seniorhold, når tiden tillader det,” siger den travle Møgelvang.
Rougsø FF og Vivild IF har i øvrigt et fælles U16-hold, og der arbejdes i øjeblikket i kulisserne på at udbygge dette arbejde på ungdomssiden.

Publiceret 22 September 2017 10:03