En radioreklame for en Electrolux-støvsuger vandt forleden prisen som årets bedste. Manden bag er producer Lars Jul fra Rønde. Foto: Prix Radio

En radioreklame for en Electrolux-støvsuger vandt forleden prisen som årets bedste. Manden bag er producer Lars Jul fra Rønde. Foto: Prix Radio

Prix Radio 2017:

Danmarks bedste radio-reklamer laves i Rønde

Lars Jul vinder Prix Radio-trofæet for en støvsuger-reklame

Lars Jul fra Mount Belzoni Production slår igen fast, at han er Danmarks bedste til radioreklamer.

Den 46-årige producer fra Djursland har netop vundet Danmarks mest prestigefulde radiopris, Prix Radio 2017. Det er tredje gang Lars Jul vinder en Prix Radio for et reklamespot.

Lars Jul har lavet over 3.000 radioreklamer til firmaer som Elgiganten, jem & fix, Toys'R'us, Magasin og Djurs Sommerland.

Lydstudie i baghaven

“Jeg har fundet det perfekte set-up med mit eget lydstudie i baghaven, hvor jeg bor. Jeg er både idémand, tekstforfatter og producer. Det gør det dejlig enkelt og effektivt. Når jeg først har ideen i hovedet, løber det nærmest ud af hænderne på mig. Mit arbejde er min hobby, og jeg elsker det,” udtaler Lars Jul selv i en pressemeddelelse.

Han begyndte karrieren som radiovært og arbejdede blandt andet som chefproducer for Radio 2/Radio Uptown i København.

Prix Radio 2017 – Danmarks Officielle Radiopriser blev uddelt fredag 15. september på spillestedet Vega i København i forbindelse med konferencen 'Radiodays'.

I det 30 sekunder lange, prisvindende spot 'Electrolux UltraSilencer Zen' speaker produceren selv, mens produktet, reklamen omhandler - en støjsvag støvsuger - kører i baggrunden. Det er show it, dont tell it.

”Denne reklame stikker ud, fordi den ikke pakker noget ind eller 'larmer' som mange radioreklamer, hvor lytteren overlæsses med information. Her smider jeg straks kortene på bordet, og så viser jeg med lyd, hvor stille støvsugeren er,” forklarer prisvinderen, der er en af Skandinaviens mest erfarne indenfor sit felt. 

Lars Jul's sejre

  • 2017: Årets Radioreklame for et spot for Electrolux 
  • 2016: Årets Radioreklame for et spot for Langelandsfestivalen 
  • 2012: Årets Radioreklame for et spot for Langelandsfestivalen 
  • 2010: Epica Awards bronze for et spot for Falk Lauritsen

Publiceret 28 September 2017 10:39