Per Dalgaard

Per Dalgaard

KV17 - debat Syddjurs:

DF forsvarer danske værdier og siger nej til inklusionsmodel version Syddjurs

Af Per Dalgaard, Syddjurs Byråd, spidskandidat for Dansk Folkeparti til KV17:

Så er en lang række af valgmøder i Syddjurs Kommune begyndt. Et spændende et af slagsen fandt sted tirsdag aften i Hornslet Hallen, indkaldt af Hornslet Distriktsråd.

I den første 2 minutters runde pr. liste talte jeg om et par af Dansk Folkepartis mærkesager.

Det var ÆLDRE, BØRN og UNGE, samt DANSKE VÆRDIER.

I min indledning sagde jeg, at det var min opfattelse, at ingen af mine med debutanter ville nævne det yderst vigtige emne, danske værdier. Og jeg fik ret. Ingen af de 11 kandidater nævnte dette med et ord.

Jeg startede med af konkludere, at den inklusionmodel et flertal i byrådet har gennemført, hvor der skal være plads til alle typer børn i en almindelig folkeskoleklasse, har en meget uhelddig påvirkning på klassemiljøet, på lærerne og ikke mindst på børnene i klassen. Den store opmærksomhed et barn med specielle behov har, tages fra den undervisning de andre børn har krav på. Det modargument jeg hører for tilhængerne om, at der er fulgt penge med, samt en til to ugers uddannelse af et antal lærere, forslår intet. Resultatet er, at ressourcestærke forældre vælger privatskole til deres børn. Over 20 procent af børnene går nu i privatskole i Syddjurs.

Dertil er afskaffelsen af modtageklasser for de såkaldte to-sprogede (som reelt er ET-sprogede) en meget dårlig ide. Som det fungerer nu, kan en elev fra Afrika eller Mellemøsten komme ind i en klasse, og der sidde i over 30 timer i hver uge uden at forstå noget som helst af, hvad der foregår. Det er mere end en katastrofe. Hvem vil påtage sig ansvaret for denne skolegang, hvor eleven intet lærer?

En stor del af de danske værdier hænger sammen med det der foregår i folkeskolen, hvor selv små piger i de yngste klasser møder op med tørklæde på. Ingen skal bilde mig ind, at det har de valgt selv. Nej, det har forældrene valgt for dem, hvorved de via deres børn signalerer, at de tager afstand fra det danske samfund, og den ligestilling vi har mellem mænd og kvinder. Derfor ønsker Dansk Folkeparti et forbud mod at elever, og lærere, bærer tørklæde i skolen. På trods af at disse små piger og deres forældre kommer fra samfund, hvor kaos, vold og korruption hersker, ønsker de at videreføre en sådan kaotisk samfundsmodel her i Danmark. Det er ganske uacceptabelt.

Dansk Folkeparti vil fortsat arbejde intenst på at bevare vore sekulære og kristne værdier i hele samfundet, og afvise ethvert tiltag til at give køb på disse, specielt på de kommunale institutioner.”

Publiceret 11 October 2017 15:10