Jørn Schmidt er fortid i SupBrugsen Kolind efter 25 år og 19 dage på chefposten. Foto: Lars Norman Thomsen

Jørn Schmidt er fortid i SupBrugsen Kolind efter 25 år og 19 dage på chefposten. Foto: Lars Norman Thomsen

Farvel til brugsuddeler i SuperBrugsen Kolind

Godt 14 dage efter, at Jørn Schmidt kunne fejre sit 25 år jubilæum som brugsuddeler, er han fortid i SuperBrugsen Kolind

Af
Lars Norman Thomsen

Jørn Schmidt er ikke længere brugsuddeler i SuperBrugsen Kolind.

På et møde 19. marts er bestyrelsen og han blevet enige om at ophæve samarbejdet, som det hedder, når man vil udtrykke sig med sordin.

Den populære og meget afholdte brugsuddeler blev ellers fejret på behørig vis, da han 1. marts 2019 kunne fejre 25 års jubilæum chef for SuperBrugsen Kolind.

Ved denne lejlighed lagde han ikke skjul på i et interview med Lokalavisen, at det var hårde tider økonomisk for SuperBrugsen, og at hver krone skulle vendes og drejes.

Bestyrelsesformand Jens Francke-Larsen bekræfter dette, også at driftsresultatet for 2018 ikke er tilfredsstillende, men henviser ellers til den korte meddelelse, der er er sendt ud i anledning af, at Jørn Schmidt er stoppet.

Den lyder i sin fulde ordlyd:

"I forbindelse med indgåelse af fratrædelsesaftale mellem uddeler Jørn Schmidt og Kolind Brugsforening den 19. marts 2019 er følgende aftalt:

Uddeler Jørn Schmidt og bestyrelsen for Kolind Brugsforening har på et møde den 19. marts 2019 aftalt, at ophæve samarbejdet således, at Jørn Schmidt fratræder dd.

Uddeler Jørn Schmidt og bestyrelsen, er i lyset af nogle hårde driftsår enige om , at Kolind Brugsforening har brug for ny ledelseskraft.

Bestyrelsen for Kolind Brugsforening vil takke Jørn Schmidt for mange års godt samarbejde og vi ønske Jørn al mulig held og lykke fremover.

På vegne af Bestyrelsens

Jens Francke-Larsen."

Aktiv mand

Jørn Schmidt, 54, har været en aktiv mand på mange fronter i Kolind, mens han har boet i byen med sin familie.

Han har således været formand for Kolind Handelsstandsforening i en årrække. Foreningen har netop afholdt generalforsamling, men det må forventes, at Jørn Schmidt også skipper sin rolle her på grund af det skete.

Lokalavisen har forsøgt at få en kommentar fra Jørn Schmidt, men det har endnu ikke været muligt.

Publiceret 21 March 2019 13:15