"Jeg kommer nok til at lægge sidste hånd på værket 11. april, men vi skal nok nå det," lyder det fra Jonas Langhoff (nr. to fra venstre), og det betyder også, at lokalbefolkningen i Ebeltoft kan se frem til en spændende påskeuge i byens nye hotel og restaurant.

Langhoff & Juul er klar med åbningsdato

Åbningen blev udskudt en anelse, men det bliver det hele værd, lover ejer

Af
Simon Carlson

Ebeltoft Man må smyge sig forbi en stige og under noget malertape for at komme ind ad indgangen til det tidligere Hotel Ebeltoft Strand. Indenfor ligger der murbrokker på gulvet, der er ved at blive brækket op for at installere den nye bar, og elektrikere har trukket lysspots ud, så de hænger ned fra loftet. Det ligner kort sagt, hvad det er lige nu; en byggeplads. Men det varer ikke længe, lover Jonas Langhoff, der er en af hotellets nye ejere.

"Vi skal nok nå at blive færdige. Og det bliver rigtig fedt," fastslår Jonas Langhoff.

Mad med panoramaudsigt

Det de skal nå at blive færdige til er fredag 12. april. Det er nu den fastsatte åbningsdato for Ebeltofts nye hoteloplevelse på Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant, og netop ordet 'oplevelse' har været mantraet for istandsættelsen af hotellet.

Ifølge Jonas Langhoff vil det afspejle sig lige fra, man træder ind på hotellet, sætter sig i restauranten eller pejsestuen. Nyt interiør er med til at skabe atmosfæren af hjemlig hygge, og undervejs i processen er der også opstået muligheder for at udvide oplevelsen.

Det viser sig blandt andet på 1. sal, hvor gulvet er blevet hævet. Det drejer sig egentlig kun om få centimeter, men betydningen er enorm. I stedet for udsigt til en halvmur, får man nu hele udsigten over Ebeltoft Vig, mens man sidder til bords.

"Vi kalder den panoramarestauranten, og det betyder, at vi nu også har to restauranter. Restauranten i underetagen er primært a la carte, som man kan komme ind fra gaden og spise i, mens panoramarestauranten mest er til selskaber, så man kan være uforstyrret fra den anden restaurant. Men det betyder også, at vi kan bytte rundt på de to restauranter, hvis man for eksempel til et bryllup helst vil være i underetagen. Det giver os en rigtig god fleksibilitet," konstaterer Jonas Langhoff.

Fortjente mere

Da de nye ejere overtog hotellet for knap to måneder siden, håbede de at åbne Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant i starten af april, men efterhånden som arbejdet skred frem, viste det sig at flere steder havde behov for en kærlig hånd. Derfor gennemgår toiletterne lige nu også en fuldstændig renovering, så det hele kommer i samspil. Derfor blev åbningen udsat en uges tid i forhold til den første plan.

"Selve renoveringen blev lidt større end planlagt. Vi fandt ud af, at det hele egentlig fortjente lidt mere, og det er blandt andet, at også toiletterne får den store tur nu, og vi besluttede at lave flere ting, som vi synes gør det hele en tak ekstra lækkert. Det skal gerne være med til at give en helhedsoplevelse for gæsterne, så vi håber naturligvis, at de vil kunne se, at der er lagt noget hjerteblod i stedet her," fortæller Jonas Langhoff.

Åbning af Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant

Det nyistandsatte hotel og restaurant åbner fredag 12. april. Påsken byder således på åbningsuge, og det markerer Langhoff & Juul med Brunch 'n' Bubbles med bobler ad libitum i weekenden 13. og 14. april.

Skærtorsdag og langfredag markeres påskens ankomst med dobbelt lammeryg som hovedretten i en tre-retters menu, og lørdag 20. april er det tid til Cocktail 'n' Dining, hvor der serveres snacks efterfulgt af en tre-retters menu med dertilhørende cocktails.

Langhoff & Juul har desuden besluttet at holde åbent hver dag fra klokken 10, så det hver dag bliver muligt at spise i restauranten til morgenmad, frokost og aftensmad.

Du kan finde mere information om priser og tidspunkter på Langhoff & Juuls Facebookside.

Publiceret 22 March 2019 11:30