Masser af ny girlpower til Hornslet Distriktsråd

Den afgående formand Hans Nielsen kan med god samvittighed nu flytte sin postadresse til Ærø efter et vellykket årsmøde

Af
Lars Norman Thomsen

HORNSLET "Det er altafgørende for Hornslet, at der bliver sat retning på byens udvikling på alle fronter. Det skal byen have hjælp til fra kommunen. Ellers kan jeg godt frygte, at det mere og mere bliver en soveby, hvor mange af indbyggerne arbejder i Aarhus og ligeledes dyrker deres fritidsliv her, mens de kun kommer til Hornslet for at sove."

Sådan tegnede Hans Nielsen, formand for Hornslet Distriktsråd, forleden perspektiverne for Hornslet i Adressevisen forud for sidste uges årsmøde i distriktsrådet.

Bedømt på fremmødet til årsmødet, cirka 60 borgere, i Hornslet Kultur- og Fritidscenter, er interessen for at få sat retning på Hornslets fremtid stor.

Det var da også en tilfreds - og nu tidligere formand - Hans Nielsen, der efter årsmødet gjorde status:

"For mig var det en meget, meget positiv oplevelse at der mødte ca. 60 personer frem til årsmødet. Så lokalet var proppet."

Efter Hans Nielsens beretning blev der valgt seks nye ind i bestyrelsen til at komplettere de tre, der har valgt at tage en tørn mere.

"Syv kvinder og 2 mænd – alle under 60 år, så ikke en helt normal distriktsrådsbestyrelse,.Jeg er meget lettet og glad, da jeg kender de fem af dem, og de tre har jeg selv bearbejdet. Så nu får de kære politikere og embedsmænd noget at svare på, og det første vil være, at der bliver arrangeret et stormøde om Hornslet i Hornslet Hallen," lover Hans Nielsen, der 1. maj siger farvel Hornslet og flytter til Ærø for at bosætte sig der permanent.

Bestyrelsen i det 'nye' Hornslet Distriktsråd konstituerer sig senere.

Publiceret 15 April 2019 21:00