Kim Christiansen, som er opstillet i Østjyllands Storkreds har netop udgivet Dansk Folkepartis officielle valgkampsang 'Vi elsker Danmark'

Kim Christiansen, som er opstillet i Østjyllands Storkreds har netop udgivet Dansk Folkepartis officielle valgkampsang 'Vi elsker Danmark'

FV 2019: Kim Christiansen hylder Gud, konge & fædreland i ny sang

Det nuværende folketingsmedlem har skrevet 'Vi elsker Danmark' som Dansk Folkepartis udspil til valgkampen på sangfronten

Af
Lars Norman Thomsen

FV 2019 Der er langt fra John Mogensens gamle 1970'er ørehænger 'Der er noget galt i Danmark' med en ramsaltet kritik af datidens Danmark til nuværende MF'er Kim Christiansens nutidige bud på en national fællessang 'Vi elsker Danmark'.

Bare hør: ..."Går en tur i parken – ser på livets gang – nyder solens varme – og fuglenes sang." og senere kommer nationalsymbolet Dronning Margrethe sandelig også ind over.

Dansk Folkeparti som et nationalkonservativt parti slår Kim Christiansen således fast med et syvtommersøm.

Dansk Folkepartis kandidat i Djurskredsen er på vippen, hvis partiet får det nederlag af visse dimensioner, som der er lagt op til i meningsmålingerne, til et mandat i Østjyllands Storkreds.

Ikke på vippen

Kim Christiansen siger til Lokalavisen, at han slet ikke er enig i dette ræsonnement:

"Vi har, siden jeg blev valgt i 2005, haft 3 mandater. På nær 2015 hvor vi fik 5. Jeg havde sidste gang 1.200 personlige stemmer ned til den næste. Derudover tog Per Dalgaard mange stemmer på Djursland, og han genopstiller ikke, så jeg har meget svært ved at se din logik i, at jeg ikke skulle få et af de 3 mandater."

Blachmann hård ved ham

Måske kan sangen give både ham og Dansk Folkeparti et boost inden 5. juni. Kim Christiansen har både komponeret, været tekstforfatter og produceret. Tillige spiller han med og høres i den vokale forgrund.

Han er til daglig frontfigur i rockbandet Party Patrol, når tiden er til det og har tidligere medvirket i Dansk Pop Talent, Dansktoppen og X-Factor.

I X-Factor fik Dansk Folkepartis transportordfører tørt på af selveste Thomas Blachmann, der som altid var hård i filten: "Totalt blottet for alt form seriøsitet. Alt bud på nogetsomhelst."

Publiceret 24 May 2019 12:00