Omkring 150 mennesker tog del i 'Aften Touren', som endte med at foregå i flot solskin.

Omkring 150 mennesker tog del i 'Aften Touren', som endte med at foregå i flot solskin.

Vellykket 'Aften Tour' til fordel for børne- og unge hospice

Rønde Snart får Jylland et decideret børne- og unge hospice. Det kommer til at ligge i Rønde i Syddjurs Kommune og får navnet Strandbakkehuset. Her kan børn og unge og deres familier blive tilbudt et hospiceophold med lindring, aflastning og omsorg. Børne- og unge hospicet vil få plads til fire børn og deres familier.

I den anledning havde Støtteforeningen Hospice Djursland inviteret til en ”Aften Touren”, en event med det formål at rejse økonomisk støtte til glæde for kommende brugere af huset samt øge bevistheden om det nye vestdanske børne- og unge hospice.

Fredag aften var omkring 150 mennesker tilmeldt ”Aften Touren” en aften vandring på 5 kilometer i den kuperede natur omkring Rønde til støtte for det kommende børne- og unge hospice, som kommer til at dele matrikel med Hospice Djursland, som er et hospice for voksne.

Trods silende regn med lyn og torden mødte mellem 75-80 deltagere op til vandreturen.

Næstformanden i Støtteforeningen Hospice Djursland, Erik Nedergaard, bød velkommen til de fremmødte, hvorefter der var taler af hospiceleder Dorit Simonsen og viceborgmester Claus Wistoft. Det nye logo for børnehospice blev også præsenteret af kunstneren, arkitetsstuderende Sofie Rejkjær Bülow, . Herefter var alle klar til afgang på 'Aften Touren' og i samme øjeblik skiltes skyerne, og det blev det smukkeste solskin med lun temperatur, fortæller støtteforeningen i en pressemeddelelse.

Før gåturen blev logoet for det kommende børne- og ungehospice Strandbakkehuset præsenteret.

Før gåturen blev logoet for det kommende børne- og ungehospice Strandbakkehuset præsenteret.

Den smukke vandretur i området Følle Bund og Hestehaveskoven sluttede med vand og frugt ved Hospice Djursland.

Publiceret 17 June 2019 11:58