Indtil videre hedder området nye samlingssted

Indtil videre hedder området nye samlingssted "Knudepunktet", men er det nu også det bedste navn? Illustration

Mols: Skal "Knudepunktet" hedde noget andet?

Mols i Udvikling kalder kreative sjæle

Af
Simon Carlson

Knebel Siden det omfattende projekt med at etablere det nye fælleshus i Knebel, har navnet "Knudepunktet" knyttet sig til huset. Nu har bestyrelsen i foreningen Mols i Udvikling, som står bag projektet, dog spurgt sig selv, om det egentlig er det rigtige navn.

Derfor kalder Mols i Udvikling nu alle kreative sjæle og ord-ekvilibrister til navnekonkurrence for at finde ud af, om der findes et endnu bedre navn.

Konkurrencen er sat i gang, og derfor er Mols i Udvikling i gang med at dele postkort ud i postkasserne på Mols og Helgenæs sammen med programmet for Sommerfesten på Mols.

På postkortene kan man skrive alternative navne til fælleshuset og aflevere kortet i Molshallens postkasse senest fredag 28. juni klokken 12.

Vindernavne og vindere offentliggøres i forbindelse med borgermøde i sensommeren, hvor præmier også deles ud.

Juryen, der bedømmer de indkomne forslag, består af Christine Vistoft (IF Mols og medlem af projektgruppen), Grith Mortensen (Fmd. Mols i Udvikling og Ejendomsfonden), Lone Mouritsen (medlem af Ejendomsfondens bestyrelse), Eva Strøm (Tovholder i Mols i Udvikling) og Kasper Nissen (Fmd. Molshallen).

Publiceret 18 June 2019 00:00