KulturLoftet crowdfunder til møbler og udstyr

KulturLoftet, det tidligere Kulturministererium, har brug for en hjælpende hånd for at komme i mål

kultur Maltfabrikken er næsten færdig og klar til brug efter en stor ombygning, og til sommer flytter 'Ministeriet - Ebeltoft Kulturhus' ind på 1. salen. I samme omgang skifter stedet navn til 'KulturLoftet' på Maltfabrikken. Det bliver både rammer for offentlige koncerter, børneteater revy og lignende samt lokale til udlejning for private sammenkomster og fester.

Om nogle få uger er rammerne færdige, men der er en væsentlig del, der endnu mangler, nemlig inventar til rummet. Det er lige fra møbler og bar til lys-, scene- og lydudstyr.

I en pressemeddelelse skriver Morten Fjord, bestyrelsesformand for KulturLoftet, og Kristian Krog, direktør på Maltfabrikken, at man vil forsøge at crowdfunde 1 mio. kroner til formålet.

"Maltfabrikken har brug for din støtte til alt rejse midlerne, og med denne henvendelse vil vi gerne spørge Jer om at hjælpe os i mål."

Eksklusiv rundvisning

Onsdag 26. Juni klokken 19 inviteres til en eksklusiv rundvisning på byggepladsen, hvor man som en af de første kan opleve rammerne i Kulturloftet med den smukke udsigt over vigen. Her kan man høre mere om Maltfabrikken og om, hvad den kan tilbyde, hvis man giver en hjælpende hånd med.

"Vi byder på lidt mad og øl, og håber på en god, udbytterig aften for fremtidens Ebeltoft. Det er absolut uforpligtende at deltage, men vi ved, at når man løfter i flok, kan man nå langt."

-ab

Publiceret 21 June 2019 08:00