Ole Gas Band går på scenen fredag aften. Pressefoto.

Ole Gas Band går på scenen fredag aften. Pressefoto.

Fire dages sommerfest i vente på Strandengen

Så er programmet klart til sommerfesten i Ebeltoft

sommer Der er fire dages afvekslende aktiviteter og underholdning i vente ved sommerfesten i Ebeltoft.

Torsdag 18. juli klokken 15.30 står hele festpladsen på Strandengen klar til at modtage gæsterne. Der er masser af kræmmere, Nordisk Tivoli Park har udrullet mængder af sjove fornøjelser. Der er efter sigende noget for de små børn og for de dristige, og alle derimellem.

De næste dage åbnes pladsen allerede klokken 11.

Der står et stort underholdningsprogram klar i det store festtelt.

John Mogensen med band

Torsdag starter man med den sædvanlige store kolde sommerfestbuffet. Aftenens underholdning leveres af John Mogensen og hans fem-mands orkester. Ligesom sidste år vil han sikkert sætte teltet på den anden ende med alle john Mogensens landskendte sange. Senere på aftenen overlades scenen til Diskotek Rawsound med musik til de unge.

Fredag står eftermiddagen i børneloppemarkedets tegn. Så her er muligheden for at få ryddet ud i legetøj og spil, - og måske købe sig noget nyt.

Ole gi'r den Gas

Efter en times Happy Hour gøres der klar til at Ole Gas Band indtager scenen med sit store Kim Larsen repertoire. Ole Gas og hans band er Danmarks mest efterspurgte Kim Larsen imitator, og det bliver til 150 koncerter om året, hvor Ole Gas hylder sit store forbillede.

Ligheden mellem Ole Gas Band og Kim Larsen er stor. Bandet har samme sjældne energi og karisma, som Hr. Larsen, og der er en dyb respekt og kærlighed til Kim Larsens sange. Ole Gas har desuden en stemme næsten lige så unik som Kim Larsen.

Tæt program lørdag

Lørdag 20. juli er der et tæt program. Allerede klokken 13 er der pensionistkaffebord, hvor det i år er lykkedes at få L.A. Duo’en til at komme og underholde med de glade bakkesange og andre 50-er hits.

I pausen uddeler Sommerfestkomiteen legater til en lang række lokale foreninger.

Om aftenen er der festmiddag i teltet, og aftenens underholdning kommer fra Kandis, der i år fejrer sit 30-års jubilæum. Billetter skal reserveres på forhånd på www.ebeltoftsommerfest.dk. Fra klokken 20.30 er teltet åbent for alle, der holder af god dansemusik og en festlig stemning. teltet lukker kl. 01.30.

Kandis har i mange år været fast omdrejningspunkt for lørdagsunderholdningen og sørget for, at der blev danset, sunget og hygget.

Reklamebanko

Søndag er der traditionen tro reklamebanko klokken. 12, og pladerne sælges fra klokken 11.

Senere om eftermiddagen er der børneunderholdning, og som noget nyt slutter sommerfesten allerede klokken 18.

-ab

Publiceret 13 July 2019 11:30