Flere træf og sommerfester med mad og levende musik på Maltfabrikken i løbet af sommeren. Arkivfoto.

Flere træf og sommerfester med mad og levende musik på Maltfabrikken i løbet af sommeren. Arkivfoto.

Byggeplads-Sommerfest på Maltfabrikken

Fest og masser af musik i Maltgården

sommer Der venter masser af komsammen og fest, når Maltfabrikken står færdig efter renoveringen. Men allerede 15. juli kaldes ind til Byggeplads-Sommerfest i Maltgaarden. Det er hver dag indtil 10. august fra mandag til lørdag klokken 11 - 19.

"Mens vi venter på at bygningerne bliver helt klar til alt det nye, de snart kommer til at rumme, holder vi fest i Maltgården og skaber alletiders hyggeligste og kærligste byggeplads-oase," lyder det i en pressemeddelelse.

Der venter et overvældende program med DJ og livebands i et mix af world, reggae, mexicana, folk og electronica. Og mad, malt og meget mere.

Lokale producenter forsyner gæsterne med øl, kaffe, smoothies, cookies, is, toast med mere. DJ Morild vender plader, og der er også sæbeboblebar, bål og snobrød, sommerpostkort , Camera Obskura og overraskelser.

Allerede 23. til 26. juli kommer næste fest. Det er en Kærlighedsfestival med temarundvisninger om arkitektur, malt & øl, ildsjæle og skæve fortællinger. Der er også masser af musik, både DJ, klassisk, latin med mere.

8.- 9. august er der Street Food Festival, hvor Maltgården er fyldt af boder med gademad og snacks. Også her er der levende musik.

-ab

Publiceret 16 July 2019 15:00