Søren Trelborg (helt til højre) fra Velliv Foreningen kunne overrække 49.750 gode danske kroner til de glade modtagere på Kafé Kolind.

Søren Trelborg (helt til højre) fra Velliv Foreningen kunne overrække 49.750 gode danske kroner til de glade modtagere på Kafé Kolind.

Kafé Kolind får stor donation fra Velliv Foreningen

Kolind Det sociale værested i Kafé Kolind har modtaget en stor donation fra Velliv Foreningen. Hele 49.750 kroner kunne Søren Trelborg fra Velliv Foreningen overrække til Kafe Kolind.

Velliv Foreningen har til formål at støtte forskning, virksomhedsprojekter, vidensdeling og sociale projekter, og det var i den egenskab, at Søren Trelborg medbragte den store check.

"I har fortalt os om jeres projekt 'Mad med Mening', hvor I otte gange vil lave et arrangement med fællesspisning med en kultur- eller naturoplevelse. Vi er enige i, at der ligger meget mental sundhed i at være sammen om disse aktiviteter, og det lyder som en god ide, at I involverer gæsterne i hvad disse oplevelser skal være. Derfor er det en fornøjelse at overrække vores donation på 49.750 kr til jeres projekt. Vi ønsker jer god fornøjelse med aktiviteterne," lød det fra Søren Trelborg ifølge en pressemeddelelse fra Kafé Kolind.

Dyb taknemmelighed

Leder af Kafé Kolind kan endvidere fortælle, at alle de involverede i Kafé Kolind havde en god eftermiddag i forbindelse med donations-arrangementet, hvor husets kok, havde lavet lækker kage, der blev indtaget mens husorkestret Kolind Balladeband spillede minikoncert.

"Det var en fornøjelse at mærke Sørens engagement og forståelse for et projekt som vores, og hvor vigtigt det er for mennesker. En af musikerne udtalte efterfølgende: 'Tænk at der findes foreninger som Velliv, der gør så meget og så vigtige ting for os', og det kunne ikke være udtrykt mere præcist. Vi i Kafé Kolind, er dybt taknemmelige for Vellivs støtte til os," lyder det fra Bente Møller.

Velliv Foreningen ejer pensionsselskabet Velliv. De penge som tjenes på det, bruges blandt andet til at støtte forskning og projekter indenfor Mental Sundhed. Alle som har deres pensionsordning i Velliv kan stille op til foreningens ledelse, som vælges ved et direkte valg hvert 4. år.

Publiceret 19 July 2019 12:10