Klinikfællesskabet består af følgende:(Bagerst fra v.): Ninna Dreyer Staugaard, Pernille Ryge Koch og Malene Skov Jensen.(Nederst fra v.): Heidi Sjølang Tjærby, Rikke Vase Fjellvang og Malika Veronique.På billedet mangler Malene Cathrine Miller.

Klinikfællesskabet består af følgende:(Bagerst fra v.): Ninna Dreyer Staugaard, Pernille Ryge Koch og Malene Skov Jensen.(Nederst fra v.): Heidi Sjølang Tjærby, Rikke Vase Fjellvang og Malika Veronique.På billedet mangler Malene Cathrine Miller.

Seje kvinder er gået sammen i Klinikfællesskabet

Frontlokalerne på Tingvej i Hornslet, der tidligere husede Lokalavisen og Hornslet Bogtrykkeri, er indrettet til klinikker for syv kvinder med hver deres spidskompetence inden for både den konventionelle og ukonventionelle behandlerverden

Af
Lars Norman Thomsen

HORNSLET For en lille måned siden flyttede de første behandlere ind i nyindrettede og gennemrenoverede lokaler på Tingvej 36, som i en lang-lang årrække var hjemsted for administrationen af Hornslet Bogtryk og Lokalaviserne på Djursland.

Inden kalenderen står på sensommeren vil Klinikfællesskabet bestå af syv behandlere, alle kvinder, men flere kan sagtens komme til, fortæller fysiurgisk massør- og sportsmassør Ninna Dreyer Staugaard, der har været med til at fostre ideen om at skabe et helt nyt klinikfællesskab i Hornslet, hvor partnerne kan udnytte syneregien ved at arbejde dør om dør.

Sideløbende er hun ansat som centerleder i LOOP Fitness på modsatte side af Tingvej 36.

Ninna Dreyer Staugaard er indehaver- og koordinator af klinikken. Udover sin uddannelse som massør, er hun samtidig administrativt uddannet og har tidligere beskæftiget sig med kommunikation og organisationsarbejde.

Bred vifte af kompetencer

Klinikfællesskabet består af seks konventionelle og ukonventionelle behandlere med hver sin faglighed og speciale. Viften er bred fra massage over sportsbehandling, japansk lifting, kostvejldning, vejledning om kosttilskud og psykologsamtaler til claivoyance.

En af de seks kvinder, der bliver tilknyttet Klinikfællesskabet, er Pernille Ryge Koch, der driver Power For Life i Lystrup.

Power For Life tilbyder kostvejledning, vægttabsforløb, kropsanalyser, helbredstjek, rådgivning om kosttilskud, foredrag osv.

I første omgang vil Power For Life have fast konsultation hver eneste torsdag fra kl. 8.00-17.30.

På samme måde byder de øvrige ind med deres kompetencer en eller flere dage alt efter, hvor stor søgningen bliver af kunder.

"Vores forventninger er gode, og vi tror på, at Klinikfællesskabet nok skal finde sine kunder," siger en optimistisk Ninna Dreyer Staugaard.

Publiceret 22 July 2019 15:00