Der er kommet liv i Ådalen nu. Næste større projekt bliver Blådalen 2019, hvor der bliver spillet blues i skolegården på Ådalsskolen af notabiliteter fra den danske blues- og rockscene

Der er kommet liv i Ådalen nu. Næste større projekt bliver Blådalen 2019, hvor der bliver spillet blues i skolegården på Ådalsskolen af notabiliteter fra den danske blues- og rockscene

Efterlysning: Fælles samlingssted i Ådalen

Landsbyklyngen Liv i Ådalen indkalder til borgermøde for at få gode idéer til et samlingssted i området, der kan favne bredest muligt

Af
Lars Norman Thomsen

ÅDALEN Landsbyklyngen Liv i Ådalen er nu nået så langt, at den er blevet godkendt som Landsbyklynge, og det giver særlige finansielle muligheder i forhold til større fonde.

Derfor skal Landsbyklyngen et stort skridt videre. I første omgang handler det om at få lavet et fælles samlingssted i det store område, der udgør Ådalen.

På et borgermøde torsdag 22. august i Ådalshallen i Skørring håber man at få masser af gode idéer til, hvor et fælles samlingssted med fordel kan placeres og hvad det skal indeholde, så alle generationer får lyst til at benytte det.

"Vi håber på et stort fremmøde, da det bliver her, hvor alle kan være med til at komme med ideer og tanker, så vi får lavet et samlingssted, der kan favne og gavne alle i klyngen. Styregruppen har haft møde med en del mulige brugere, som alle har været positive og gerne vil bruge multi-samlingsstedet 'Fra Vugge til Krukke'," fortæller Lars Breum fra styregruppen, der understreger, at mødet er for børn, unge, voksne og ældre.

Borgermødet begynder med gratis spisning klokken 17.30. Derfor er tilmelding obligatorisk - senest 16. august.

Fikspunkter

I august 2017 blev Landsbyklyngen Liv i Ådalen optaget i kampagnen Landsbyklynger.

Formålet med landsbyklyngen er, som navnet siger, at skabe liv i Ådalen for på den måde at sikre en positiv udvikling af området i fremtiden.

Ådalsområdet er derfor i dag bygget op omkring en række mindre landsbyer med hver deres forsamlingshuse og borgerforeninger samt en række tværgående fællesskaber som eksempelvis IFÅ, Ådalshallen, Ådalsskolen og Børnehuset.

Publiceret 09 August 2019 09:00