Der blev hygget, grinet, leget og dyrket idræt og andet godt på feriekolonien. Tilsendt foto

Der blev hygget, grinet, leget og dyrket idræt og andet godt på feriekolonien. Tilsendt foto

170 børn på sommerkoloni med #Ungsyddjurs

Stor interesse for Syddjurs Ungdomsskoles sommerferietilbud

Af
Lars Norman Thomsen

SYDDJURS Igen i år har #Ungsyddjurs - Syddjurs Ungdomsskole - afholdt sommerkoloni for børn i eftermiddagsklubberne. I den sidste uge af folkeskolernes sommerferie er der traditionen tro sommerkoloni, og destinationen var igen i år Sæby.

"170 børn mødte op ved Rønde Skole mandag morgen og satte kursen mod Hvide klit i Sæby, beliggende 50 meter fra Kattegat. Ugen har budt på et væld af aktiviteter: lege med drager, lave fedtsten, spille live-stratego, sandskulpturdag, kongespil, brætspil, fodbold, rundbold, panna-baner, kreativ natur, strandhygge, diskoaften, speedbådstur og selvfølgelig lejrbålssang," fortæller områdeleder Thomas Esbøl.

”Vi oplever en meget stor interesse for vores sommerferieaktiviteter, som for eksempel sommerkolonien for børnene i eftermiddagsklubberne. For mange forældre er sommerferien slut og for dem er det praktisk og betryggende med et godt tilbud til børnene, også i denne uge. Børnene oplever suset med mange nye kammerater og mange anderledes aktiviteter,” siger Thomas Esbøl.

Publiceret 16 August 2019 10:00