Gitte Hansen bor til dagligt i Grenaa og har en baggrund indenfor kontor. Nu kaster hun sig ud i sit livs forretningseventyr.Foto: Gitte Hansen

Gitte Hansen bor til dagligt i Grenaa og har en baggrund indenfor kontor. Nu kaster hun sig ud i sit livs forretningseventyr.Foto: Gitte Hansen

Huset Holmriis får ny ejer

Efter 10 år i Huset Holmriis siger Jette Holmriis farvel og tak, og den nye ejer står klar til at flytte ind.

Af
Katharina Andersen

Ebeltoft Fra 1. oktober overtager Gitte Hansen fra Grenaa forretningen Huset Holmriis på havnen.

Efter 10 år har Jette Holmriis valgt at sælge butikken, og 53-årige Gitte Hansen ser frem til at overtage forretningen, som hun selv er kommet i gennem flere år.

"Jeg har i mange år arbejdet på kontor og bag et skrivebord, og jeg har virkelig en lyst til at komme ud og møde en masse mennesker," siger den nye ejer Gitte Hansen.

Hun har selv købt møbler fra selvsamme forretning i flere år, og dermed er stilen og konceptet også noget, som hun vil videreføre i det nye ejerskab.

"Jeg kommer til at føre forretningen videre i Jettes ånd, men jeg kommer også til at tilføre flere leverandører," siger hun.

Butikken skal have en overhaling

For øjeblikket øver Gitte Hansen sig nede i forretningen sammen med Jette Holmriis, men til januar lukker hun forretningen ned for at give den en overhaling med maling og nye gulve.

"Derfor er det faktisk et rigtig godt tidspunkt, jeg overtager på, for så har jeg nogle stille måneder i forretningen, inden det hele går løs til foråret og sommeren," siger hun.

Jette Holmriis har ejet forretningen de seneste 10 år, men hun har valgt at gå på efterløn, og det har altså skabt en mulighed for en ny karriere for Gitte Hansen.

"Nu bød muligheden sig for at starte mit eget, og det glæder jeg mig meget til. Om få måneder kommer forretningen til at hedde Huset Nordic Nature, og så får jeg lavet en ny hjemmeside. Det er vigtigt for mig, at folk stadig møder den specielle stemning, her er, med en duft af træ og et maritimt miljø, men jeg kommer også til at tilføre nye møbler."

Gitte Hansen kommer selv til at stå for den daglige drift i forretningen, men hun vil også have ansatte til at ekspedere kunder.

Publiceret 17 September 2019 15:00