25 år hos Novopan Træindustri

Lokalavisen har modtaget ...

"Lager- og Logistikkordinator Tommy Erik Funch kunne 15. november 2019 fejre 25 års jubilæum hos Kronospan ApS – Novopan Træindustri.

Tommy Erik Funch har gennem sine 25 års ansættelse arbejdet i forskellige roller i afdelingen for udlevering af færdigvarer. Han er en central person i afdelingen og han har et stort indblik i virksomhedens salg, produktion og planlægning. Tommy Erik Funch forstår vigtigheden af et stærkt samspil mellem de forskellige afdelinger i virksomheden for at kunne betjene kunderne på bedste vis.

Vi kender Tommy Erik Funch som en ihærdig, loyal og skattet medarbejder, som altid bidrager til det gode samarbejde. Med sin store viden, erfaring og sit gode humør har han skabt sig en naturlig respekt om sin person, og han begår sig derfor let på alle niveauer i virksomheden.

Arbejdsmæssigt har Tommy Erik Funch mange bolde i luften hver dag og, han gør en stor indsats for, at alle biler bliver læsset og sendt af sted til aftalt tid. Han er derfor vellidt af kollegaer og forretningsforbindelser. Fritiden bruger Tommy Erik Funch sammen med familien, renovering af huset og på forskellige jagteventyr, som er hans helt store passion.

Kronospan ApS – Novopan Træindustri takker Tommy Erik Funch for en stor og loyal indsats gennem mange år – til gavn for både kollegaer og virksomhed. Vi ønsker ham alt godt i fremtiden, og vi håber at kunne gøre brug af hans arbejdsindsats og viden i mange år fremover."

Publiceret 16 November 2019 11:30