Erling Mikkelsen og Pernille Holmberg Madsen hjælper hospiceleder Dorit Simonsen (th). Pressefoto

Erling Mikkelsen og Pernille Holmberg Madsen hjælper hospiceleder Dorit Simonsen (th). Pressefoto

Børne- og ungehospice får hjælp af elever

Elever VID Gymnasier og HHX i Rønde hjælper økonomisk det nye børne- og ungehospice, Strandbakkehuset

Hjælp Elevrådet på VID Gymnasier og HHX i Rønde har med elevrådsformand Pernille Holmberg Madsen i spidsen taget initiativ til, at man på skolen bakker op om indsamlingen til det nye børne- og ungehospice, Strandbakkehuset, der skal stå klar til at kunne modtage de første familier i november 2020.

Indsamlingen er etableret ved, at elever og ansatte som donation og støtte kan aflevere tomme flasker i containere opstillet af elevrådet- og dermed bidrager til indsamlingen.

Erling Mikkelsen fra Rotary i Rønde bruger meget tid på at finde virksomheder og organisationer, som vil støtte det nye børne- og ungehospice, og både han og hospiceleder Dorit Simonsen er taknemmelige for støtten. Dorit Simonsen skriver således som kommentar på et opslag på skolens Facebook side følgende:

”Kære skønne unge mennesker. I er bare fantastiske- af hjertet tak for jeres kærlige og omsorgsfulde initiativ med tanke for børn og unge, som har det svært .”

Region Midtjylland og Den Selvejende Institution Hospice Djursland har af Sundhedsministeriet fået til opgave at etablere det nye børne- og ungehospice på samme matrikel som Hospice Djursland, som er et hospice for voksne.

Med etableringen af Strandbakkehuset vil alle børn og unge og deres familier, uanset hvor i Danmark man bor, kunne blive tilbudt hospiceophold med lindring, aflastning og omsorg af høj specialiseret sundhedsfaglig kvalitet.

Publiceret 05 December 2019 08:00