Henny Degn

Henny Degn

80 år og still going strong

Lokalavisen har modtaget ...

Den 13. december fylder Henny Degn 80 år.

Henny Degn er født og opvokset i Tåstrup. Hun bosatte sig Feldballe sammen med sin mand Aage. Familie, fest og foreningsengagement har været omdrejningspunktet for Henny Degn. Hendes stærke engagement i det lokale foreningsliv omfattede både bestyrelsesarbejde og iværksætterrollen bag mange tiltag, blandt andet etablering af Feldballe-Tåstrup Beboerforening og etablering af den selvejende institution Feldballe-Hallen. Her var det Henny Degns utrættelige evne til at finde på nye veje og nye partnerskaber samt hendes evne som organisator bag forskellige events, der gjorde ideer til virkelighed.

I 2008 flyttede Henny og Aage Degn til Rønde. Her kastede Henny Degn sig over nye interesser og opgaver. Fra de flyttede ind og frem til i dag, har Henny Degn være kasserer og regnskabsfører i den andelsboligforening, de bor i. Henny Degn har som mangeårig formand for Rønde Lokalhistorisk Forening været ildsjælen bag historieformidling gennem ture rundt i landet, her kombineres historiske fortællinger med festligt fællesskab mellem mennesker.

For Henny Degn står sommerhalvåret i havens tegn, hvor blomster passes og aftenhyggen på terrassen nydes. Vinterhalvårets program er mere tæt, med både badmintontræning, opgaven som IT-underviser, hjælper ved fællesspisningsarrangementer og som flittig nyder af kulturtilbud.

Dagen fejres med åbent hus 13. december klokken 11 på Lillerupvej 17 i Rønde.

Publiceret 06 December 2019 09:30