Pia Olesen Dyhr på søndags besøg i Kolind 19. januar. Pressefoto

Pia Olesen Dyhr på søndags besøg i Kolind 19. januar. Pressefoto

Mød Pia Olesen Dyhr i Stalden til søndags-snak

Minimumsnormeringer i børnehaver og vuggestuer, klimaaftale og ny regering på dagsordenen, når SFs partiformand kommer til Kolind

Af
Lars Norman Thomsen

DJURSLAND Ifølge Danmark Statistik er der både i Norddjurs og Syddjurs 6,3 voksen pr. barn i de to kommuners børnehaver, mens der er 3,2 voksen pr. barn i vuggestuerne i Syddjurs og 3,5 voksen pr. barn i vuggestuerne i Norddjurs.

Tal, der er gode at have stående på lystavlen, når SF's formand Pia Olesen Dyhr kigger forbi Stalden i Byhallen i Kolind søndag 19. januar inviteret af partiforeningerne i Norddjurs og Syddjurs.

De disker endog op med gratis brunch til de fremmødte, før den cand.scient.pol.-uddannede Pia Olesen Dyhr, der opnåede at være handels- og investeringsminister og senere transportminister i Helle Thorning- Schmidt-regeringen (2011-2015), overtager scenen.

SF-formanden, der afløste fejlskuddet og Kirstine Bille-anbefalingen Annette Vilhelmsen som formand i februar 2014 efter, at SF havde forladt regeringen, vil naturligvis diskutere SF-mærkesager som minimumsnormeringer i børnehaver og vuggestuer, klimaaftalen og finansieringen af sådanne politiske størrelser - plus give en briefing på samarbejdet med Mette Frederiksen-regeringen.

SFs søndagsarrangement begynder klokken 10 og slutter klokken 13. Både partitro og partiløse kan deltage.

Publiceret 10 January 2020 08:15