IFM Håndbolds familieloppemarked tiltrækker altid et stort publikum i Midtdjurshallen. Privatfoto

IFM Håndbolds familieloppemarked tiltrækker altid et stort publikum i Midtdjurshallen. Privatfoto

Køb lopper i stort tal og støt IFM Håndbold

Loppesalg og vurderingsstand fra lauritz.com til familieloppemarked i Midtdjurshallen i Ryomgård

Af
Martin Schultz

RYOMGÅRD Der bliver mulighed for både at gøre en god handel og få vurderet arvesølvet, når IF Midtdjurs’ håndboldafdeling lørdag 1. februar inviterer til loppemarked i Midtdjurshallen.

Som noget nyt har arrangørerne nemlig inviteret vurderingseksperter fra auktionshuset lauritz.com til at være med, således at gæsterne på loppemarked kan medbringe deres egne genstande og få dem vurderet af professionelle øjne.

”Man får et nummer når man kommer med sine egne ting til vurdering, og så vil lauritz.com’ folk kikke på og vurdere de medbragte ting i Multihallen mellem k. 11 og 14,” fortæller Frank Dichmann fra IFM Håndbolds bestyrelse.

Loppemarkedet slår dørene op kl. 10 og varer til kl. 15, og der er gratis adgang til alle herlighederne.

Fyldt op med stande

Det er femte år, at håndboldafdelingen i IF Midtdjurs tager initiativ til det halvårlige familieloppemarked, som hver gang er et tilløbsstykke og som giver et pænt overskud til håndboldafdelingens arbejde.

”Der er helt udsolgt, så der bliver 56 stande at handle hos. Det er mest lokale stadeholdere, men også folk fra de større byer,” fortæller Frank Dichmann. Denne gang bliver der kun salg af lopper i den store hal, fordi lauritz.com’s eksperter optager Multihallen.

I Midtdjurshallen vil der udover de mange stande være håndboldafdelingens tombola med præmier, som er sponsoreret af forretninger og virksomheder i lokalområdet. Hallens cafeteria vil være åbent med mulighed for at forsyne sig med mad og drikkevarer. Der er gratis kaffe til gæsterne i cafeteriaet.

IF Midtdjurs Håndbold har hold for både mænd og kvinder, flere ungdomshold og også håndboldtilbud til de alleryngste.

Publiceret 23 January 2020 07:30