Dan Mølgaard forlader snart sin stilling som direktør hos Glasmuseet. Afløseren er endnu ikke fundet.Foto: Glasmuseet

Dan Mølgaard forlader snart sin stilling som direktør hos Glasmuseet. Afløseren er endnu ikke fundet.Foto: Glasmuseet

Glasmuseet stadig uden ny direktør

Der skal findes den helt rette profil til stillingen, lyder det fra den snart afgørende direktør for Glasmuseet Dan Mølgaard

Af
Katharina Andersen

Ebeltoft Til marts er det slut for den nuværende direktør for Glasmuseet Dan Mølgaard. I efteråret valgte han at opsige stillingen igennem syv år, men der er stadig ikke fundet en afløser, fortæller han til Lokalavisen.

"Bestyrelsen vil inden længe slå stillingen op, men jeg ved, at de har vurderet, hvad den rette profil skal indeholde, og derfor tager processen lidt længere tid," siger Dan Mølgaard.

Dan Mølgaard tiltrådte direktørstillingen tilbage i 2013, men nu vil han bruge mere tid med familien, og derfor skal der altså snarest findes en afløser.

Uden direktør i en periode

Der vil dog formentlig ikke findes en ny direktør, inden Dan Mølgaard forlader museet, og derfor kommer museet til at stå uden direktør en overgang.

"Sådan er det nødt til at være, men det er heldigvis sådan, at vi har planlagt stort set alle udstillinger det næste år frem, så jeg har stor tiltro til, at de resterende medarbejdere kommer til at stå for det," lyder det fra Dan Mølgaard.

I Dan Mølgaards direktørperiode har museet vist mere end 25 udstillinger og har præsenteret kunst fra syv kontinenter, og det er en stolt direktør, der snart forlader museet.

"Vi har et virkelig godt hold her, og vi har nogle frivillige medarbejdere, som gør et kæmpe stykke arbejde for museet."

Publiceret 28 January 2020 13:04